Care sunt cele mai bune scutece pentru mame?

cele mai bune scuteceLuca are 3 luni. Îţi spun sincer că în prima lună o luasem razna – nu, eu nu am purtat scutec, dar aş fi fost în stare. Din fericire îmi mai rămăsese un dram de respect de sine şi nu am ajuns până acolo. Aveam în braţe o gâză de om, care îmi rupea inima când plângea. Nici nu ajungeam bine la baie că Luca începea să bâzâie – mă inhibam instant, fugeam la el. Mi se părea că plânge şi atunci când, de fapt, dormea. Nu îţi spun că aveam (şi încă mai am) peste tot telefonul cu mine, să văd pe cameră dacă s-a trezit, dacă nu şi-a tras păturica peste faţă, etc. Faptul că chirurgul l-a diagnosticat cu hidrocel nu a ajutat – de fapt, hai s-o spun pe aia dreaptă, m-a panicat. Mai adaugă şi că am citit pe net despre legătura dintre plâns şi hernie la copii. Google + mămici = love disperare inutilă.

În a doua lună, m-am mai calmat, dar tot disperată rămăsesem – am alăptat peste tot: la Luca în cameră (d’oh), la mine în cameră, în bucătărie, în baie! Din fericire era Emil acasă când i-am dat să mănânce în baie prima dată şi mi-a zis să-mi bag minţile-n cap, mi l-a luat pe Luca din braţe şi a preluat el schimbarea scutecului. Am exagerat, ştiu. Domnu’ Creier ştia şi atunci, dar intervenea madama Inimă care nu permitea micului pui de om să se supere.

În a treia lună, zic eu că m-am mai calmat – n-are decât să urle 5 minute, sunt şi eu om, merit o pauză de wc. Timpul nu este pierdut totuşi – mi-au mai rămas holul, debaraua, balconul, boxa şi parcarea.

De o cană de apă încă nu comentez, am sticle la îndemână peste tot: dormitorul meu, dormitorul lui, la bucătărie este logic că am, asta nu se pune.

Cel mai bun scutec pentru mame este respectul de sine.

Aproape că am ajuns să port cel mai bun scutec. Este tare confortabil şi într-un fel îmi pare rău că nu l-am purtat de la început. Pe de altă parte, a fost o experienţă interesantă – altfel, ce aş fi scris azi?

 

One thought to “Care sunt cele mai bune scutece pentru mame?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CommentLuv badge