Modern Dad’s Challenges

Dependentă de tehnologie, dar mă tratez. Cum?

Încearcă să îţi imaginezi cum arăt eu când mi se strică telefonul. Hai, curaj, încearcă. Îmi este teamă că n-o să reuşeşti ca lumea, aşa că te ajut eu:

Pe telefon am tot: întâlniri, notiţe, orele de masă ale lui Luca, mailuri, numere de telefon (d’oh… dar ce vreau să spun este că nici pe al lui Emil nu îl ştiu pe de rost, deci da… este grav dacă se strică telefonul), poze, tot, tot, tot.

Recunosc, sunt dependentă de tehnologie. Fac tot posibilul să nu îi induc dependenţa şi lui Luca. Dar uneori plânge atât de rău, că doar nu-mai-ştiu-câte little ducks de pe Youtube îl calmează.

Mai recunosc o treabă: îl las la televizor. Na, când calc, îl iau lângă mine în cameră şi mereu calc uitându-mă la un film. Altfel este prea plictisitor. Se mai uită şi Luca, e fan fetele Gimore – poate pentru ca există un Luke acolo :)) Acum, nu mă înţelege greşit. Nu stă mult în faţa TV-ului. Nici măcar cu faţa nu este, ci paralel, poate-poate devine curios şi se rostogoleşte, dar nu a făcut-o încă. (Am încercat sa-l atrag cu jucării, n-a mers).

Una peste alta, tehnologia a intrat destul de mult în lumea lui Luca şi simt că ar trebui să iau mai în serios fenomenul. De asta voi participa la Modern Dad’s Challenges, pe 15 noiembriela 18.30, la Hotel Internaţional. Ştiu că sunt mom, nu dad, dar sunt prea interesante temele ca să le ratez:

  • Georgiana Roşculeţ, Psihoterapeut şi Coordonator programe educaţionale Ora de Net: „Provocările părinţilor în era digitală”;
  • Lucia Radu-Simota, Digital Learning Designer: „Programul digital al copilului: când, cât şi cu ce efecte?”;
  • Daniel Rogoz, Fondator Kinderpedia: „Gadget-uri şi aplicaţii utile pentru părinţi şi copii”.

Hai şi tu, fac pariu că merită, plus că mai vorbim, schimbăm păreri, etc. Te poţi înscrie prin formularul de aici.

Vezi că locurile sunt limitate. Participarea este gratuită 🙂

One thought to “Dependentă de tehnologie, dar mă tratez. Cum?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge