haos bucatarie

Nimic nu este prea mare pentru o femeie

Ai prea mult spaţiu? Te rezolvă o femeie, indiferent că te referi la cameră, boxă, maşină, garaj. Niciun spaţiu nu scapă nefolosit. Mai adaugă un copil în ecuaţie şi deja cauţi o casă mai mare. Tocmai am găsit termometrul pe masa din bucătărie – perfect logic, de ce ar fi în camera copilului, în baie la masa de înfăşat sau în sertarul cu medicamente?

Obişnuiam să cred că am o baie măricică. Am o masă de înfăşat, un dulapior lângă chiuvetă, nişte răftuleţe pe un perete, dar parcă nu este destul. Ar mai merge şi un cuier pe uşă. Pe cuvânt. Nu mai am spaţiu de pus lucruri. De fapt, o altă femeie mi-a zis că este prea mult spaţiu deasupra WC-ului şi că ar mai merge nişte rafturi. Ce contează că 1. am da cu capul în ele sau 2. nu aş ajunge la ele decât cu un scaun? Na belea, scaun nu am în baie. Încă.

Am o debara decentă ca mărime. Pardon, am avut o debara decentă ca mărime. Acum am haine, fiare de călcat, masă de călcat, cutie gigantică cu amintiri pe care nu mă îndur să le arunc, aspirator, cutii de la pătuţ/scaun 1 Luca/scaun 2 Luca, etc etc. Mă întreb dacă pot da găuri ca să pun nişte cârlige în tavan.

Masa din bucătarie – este de şase persoane. De fapt, se poate extinde, deci este de 8-10 persoane. Bine, 8 adulţi şi doi copii, na. Surioaro sau frăţioare, nu am loc pe ea! De câte ori gătesc, gătesc pe masă, pe blat şi tot de-abia am loc!

Ţi-am zis de icoanele primite cadou? Aici sunt într-un mare impas şi am nevoie de ajutorul unei femei. Am o icoană în dormitorul meu, una în camera lui Luca, una în sufragerie, una pe hol şi mai am una pe care nu ştiu unde s-o pun. Poate mă ajută o femeie. Ceva idei?

Dacă ai prea mult spaţiu în casă, dă-mi un semn. Am eu echipă bună, te rezolv – să vezi ce idei bune primeşti.

 

2 thoughts to “Nimic nu este prea mare pentru o femeie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge