Când poate merge la sală o proaspătă mămică

Mereu m-au preocupat kilogramele în plus. Pe lângă asta, problemele cu spatele impun exerciții fizice zilnice. Întrebarea este când au voie proaspetele mămici să meargă la sală. Așa că, dragă mămică, uite experiența mea:

În primul rând, când îți dă voie ginecologul. Cel mai adesea după perioada de lăuzie.

În al doilea rând, când îți dă voie soțul sau cine stă cu copilul. After all, nu îl poți lua cu tine pentru că cel puțin la început nu este ok să îl ții în cameră cu multe alte persoane. Mai ales când ele transpiră și expiră profund. Nu de alta, dar la sala de fitness la care merg eu mai vin mămici cu copii, stau cuminți într-un colț și se joacă pe telefon.

În al treilea rând, când te lasă conștiința, că ai multă treabă în casă. Hăinuțele copilului de obicei țipă să fie spălate. Și măcar hainele tale călcate, trebuie să arăți decent și în casă, nu? 😂

În al patrulea rând, când nu pici de somn. După o zi de îngrijit bebe, făcut treabă în casă și ulterior se adaugă pe listă serviciul, cu greu găsești putere să mergi la sală.

În general eu merg la orele de pilates și fitball, de la 8 seara. Și când reușesc, sunt tare mândră de mine.

Sau puteți face fitness acasă cu copiii:

Sursă foto: Pixabay

2 thoughts to “Când poate merge la sală o proaspătă mămică”

    1. Da… Pai… Intai am renuntat la o sala cu un super trainer in favoarea uneia aproape de casa, acum nici la asta nu prea mai ajung. But i will be back! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge