Cadouri personalizate. Perne şi pernuţe

De câte ori nu te-ai întrebat ce să faci cadou? Şi ai patru opţiuni:

  1. Bani: să îşi ia ce vrea, asta dacă mai apucă şi nu bagă banii în casă. Ştii cum este, stai că mai bine plătesc lumina. Cadou impersonal, de genul nu am avut timp şi nici inspiraţie, ia de colea să nu zici că nu ţi-am dat nimic.
  2. Voucher: să îşi aleagă ce vrea, presupunând că îi plac lucrurile din magazinul respectiv şi că se pricepe să comande online. Şi că nu îl pierde. Cadou impersonal, dar măcar am făcut efortul să caut ceva pentru tine.
  3. Iei tu ce crezi că îi place sau că ,,îi vine”. Mereu am fost criticată pentru lucrurile astea, că nu le nimeresc. ,,Mai bine îi dădeai banii”. Bine mă, că sunt unii plini de inspiraţie şi nimeresc cadoul perfect potrivit pentru sărbătorit.
  4. Cadouri personalizate: Am ajuns la concluzia că astea sunt cele mai faine cadouri. Pentru că rămân şi amintire. Luca a primit cadou o pernă personalizată de la KolorOkan. Este safe pentru bebei (ca materiale) şi Luca a fost mega încântat, a sărit pe ea, a tras-o la făţucă, ne-am jughinit, nu ştia el ce scrie pe ea, dar i-a plăcut că era colorată. Plus că atunci când va creşte şi va înţelege ce reprezintă, va fi şi mai încântat. Am primit-o cu instrucţiuni de întreţinere şi tot tacâmul.

cadouri personalizate

Am făcut şi eu cadou o astfel de pernă, îmi pare rău ca nu i-am făcut poză. Un nepoţel este încântat de tigrul din Winnie the Pooh şi am rugat-o pe Andreea să îmi personalizeze o astfel de pernă. A ieşit genial.

Vă recomand pernele personalizate făcute de Andreea. Calitate, pasiune, promptitudine, trei caracteristici care câştigă încrederea oricui, să revină cu o nouă comandă.

Later edit: despre perne și instrucțiuni de curățare:

Instructiuni spalare perne

9 thoughts to “Cadouri personalizate. Perne şi pernuţe”

  1. Ce faina e 🙂 Stiu si eu pe cineva fan masinute care sigur ar fi mega incantat de o pernuta cu o imagine pe masura :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge