Sub deviza ,,dacă mâine nu mai vine”

Mda, mi-am dat seama că iar nu am postare în rând cu trendurile. Văleu. Oamenii caută subiecte cu 1 Decembrie şi eu scriu despre Ronan Keating, pe care nu l-am mai ascultat cred că de vreun an, dar de ceva timp am melodia asta în minte:

Când am plecat pentru prima dată departe de Luca şi Emil am avut cea mai mare teamă – dacă atunci când mă întorc, nu mai am la ce să mă întorc? Dacă se întâmplă ceva cu Luca? Poate şi de-asta am stat gogă pe telefon să aflu ce mai face. Aşa că, în delegaţia cu pricina, am luat hotărârea să le spun celor mai importante persoane din viaţa cât de mult ţin la ele, într-un mod sau altul, mai pe ocolite sau direct.

Cele mai bune răspunsuri au fost următoarele:

,,Ce vrei?”

,,Ai băut?!”

,,Nu înţeleg”

Nu te speria, pe lânga astea am mai primit răspunsuri gen ,,şi eu”.

Na, ia-l ca exemplu pe bunicul meu de 79 de ani. Nu este genul care să facă declaraţii. Îţi dai seama cât de ciudat ar fi să-i spun te iubesc. De multe ori trebuie să insist să vină să-l pup pe obraz. Cu unul ca el cel mai bine arăt prin fapte. Mici atenţii – o şurubelniţă, o pereche de ciorapi. Că în rest, ce să fac? La 79 de ani are de toate, sau aşa cred el. Mă rog, cine sunt eu să cred altfel.

Aşa că, ,,if tomorrow never comes” ăsta nu-mi este caracteristic; este prea târziu să încerc să îl adopt. Cică atunci când nu iese soarele mult timp, lumea intră în depresie. Şi pe mine m-a lovit norul în cap şi am făcut insolaţie. Mamele ar trebui să primească un fel de prospect al delegaţiilor:

Ce este delegaţia:

Delegaţia este atunci când pleci în scop de serviciu într-un alt oraş decât cel în care locuieşti ca să munceşti.

Înainte să utilizezi delegaţia:

Fă-ţi bagajul şi nu uita încărcătorul, buletinul şi banii. Fix în ordinea asta.

Cum să utilizezi delegaţia:

Fă un buget strict înainte de a pleca de acasă ca să te asiguri că nu îl depăşeşti cu mai mult de 300 de lei. Nu de alta, dar vin facturile imediat după. Administrare: 2 doze de seriozitate la 8 ore, cu pauză de jumătate de oră între ele; 1 doză de distracţie maximă minim 3 ore pe zi.

Reacţii adverse posibile:

Paranoia

Remuşcări

Confuzie

Diverse afecţiuni psihice

Cum se păstrează delegaţia:

În amintiri. Ideal plăcute.

Informaţii suplimentare:

Cum arată ambalajul delegaţiei – albastru noros.

Deţinătorul autorizaţiei – angajatorul cu bunăvoinţa şefei.

Acest prospect a fost aprobat de MeritOPoveste în 2018, iarna.

 

Mereu am luat feedback-ul productiv. Aşa că, if tomorrow never comes, doar lui Luca îi voi zice te iubesc, de 3 ori pe zi. După ce va împlini 2 ani, îi voi zice de 2 ori pe zi. La 3 ani – 1 dată pe zi. După 7 ani, o dată la 2 zile. Şi tot aşa până la 14 ani când o să-i zic o dată pe săptămână. Nu de alta, dar riscă să realizeze că are o mamă nebună 😀

Concluzia este următoarea: gândeşte înainte de a-ţi arăta sentimentele, alege modul de a le arăta în funcţie de interlocutor. Logic că mama îţi va răspunde afectuos şi cu pupici, dar restul…

Hai, la mulți ani de 1 decembrie :))

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge