Lucruri importante de făcut dimineața

Ce poate fi mai important de făcut dimineața decât să ajungi la timp la serviciu? Știi cum este traficul și dacă pleci devreme, eviți cazuri precum a prinde un semafor de 4 ori. La fel și când te întorci acasă seara. Îți fac o listă mai jos cu câteva exemple de lucruri musai de făcut dimineața (am început-o acum mult timp și cum nu am nimic mai bun de făcut acum, de ce să nubo public?)

  • Să pui furculițele la loc în sertar. Dacă se pune praful pe ele până seara? Musai cu zornăit maxim.
  • Să aranjezi medicamentele copilului. Nu care cumva să vină vreun musafir în lipsa ta acasă și să vadă haos pe masă.
  • Să rupi tacticos ambalaje de carton, ca să nu se umple rapid cele 7 tomberoane de la subsol.
  • Să îi faci morală soției/soțului că nu a pus nu știu ce răhățel în dulap, în loc să aibă grijă de copil, să spele, să calce și să gătească (toate într-o singură zi). Păi este superparent sau nu mai este, ce pana mea?
  • Să îi explici cine este șeful și că ai cel mai important job de pe lume pentru că aduci mai mulți bani în casă. De-asta la ultima răceală a lui Luca șeful a stat acasă și loserul a fost la muncă unde a avut fanfară, covrigi calzi și un training mișto. Plus pauză de masă pe îndelete așa cum niciodată nu are acasă. 🙂
  • Să pui în castron 4 tipuri de cereale pe care să le mănânci tacticos cu lingurița. Sau să îți faci salată cu de toate, tăiate mărunt.
  • Să pui la loc vasele din mașina de spălat, probabil ca să nu se usuce prea tare până seara când ne întoarcem acasă.

Pe ideea dacă ajungi devreme la serviciu, pleci devreme și nu prinzi blocajele în trafic, deci petreci mai mult timp cu familia, mi se pare normal ca lucrurile prezentate mai sus să fie prioritare. La fel ca atunci când dai snooze de 3 ori la alarmă, dimineața. Pentru că nu depinde nimeni de tine. Pentru că îți pasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge