Motto: nu te chinui prea tare, că o faci degeaba

Ți s-a întâmplat vreodată să ai remușcări că nu ai încercat destul? Băi nene, eu am noroc de 2 lucruri în viață:

1. Moldoveni. Aproape toți prietenii mei au fost moldoveni. Nu că i-aș fi căutat în mod special, s-a întâmplat. Ca dovadă că m-am măritat cu unul.

2. Când nu îmi dau silința, atunci ies lucrurile bine. Mi-am dat seama de asta prin 2009, dar am fost în starea de negare până azi. La școală am trecut la multe materii doar când nu mă chinuiam (mulțumesc Andreea, bogdaproste), dar mi se tot spunea că nu dau tot posibilul. Ba îl dădeam, dar nu se lega nimic de mine. La firmă simțeam că nu dau tot posibilul, până am obosit și am acceptat provocarea de la tati să mă angajez. La serviciu cu cât mă chinui mai mult la un design de postare FB cu atât nu are succes. Cireașa de pe tort a fost cu Luca. 2 zile nu am ieșit din casă nici eu nici el, nu am primit musafiri, am fost criticată că exagerez, am aerisit bine camerele, băi frate am făcut tot ca la carte! Și dădea rezultate, Luca reacționa bine la tratament, era dinainte răcit, mă înțelegi, un VSR tip B. Pediatrul confirmă azi că Luca este mai bine, suntem pe drumul cel bun. Pediatrul insistă să mai stea Luca izolat de lume, să iasă pe afară fără să intre în contact cu alții, spre binele lui, să nu prindă alți viruși. Înghit în sec, fac plan de acțiune, să rog șefa de concediu prelungit, mă gândeam că nu am dat tot ce puteam pentru Luca, nu m-am chinuit destul (nopțile nedormite nu sunt de ajuns, înțelegi, astea sunt considerate deja rutină), fac tot posibilul să găsesc pe cineva să stea cu el o zi în plus acasă. Ca să se întâmple ce?! La nici două ore după pediatru, să facă febră!!!! De unde plm virus nou dacă am stat amândoi în casă?! Băi, m-am chinuit degeaba!!! Mi-am încălcat propria regulă!!! DEGEABA!!!!!

Să-mi bag…. Banii la ING :)))

Gata cu chinuiala. Mother f-word, astăzi și mâine, fmm!!!!!!!!!!

Am luat o pauză. Efortul prea mare nu dă rezultate la mine. Este în zadar și afectează grav sănătatea.

Pauză.

Salon. Îmbunătățire look. Mă gândesc să îmi crestez din nou sprânceana, ca în liceu. Dirigu’ m-a chemat la el și mi-a spus ca poza de bac are un defect :)))

Și Luca se comporta mai bine când nu mă chinuiam, dacă stau să mă gândesc. Plm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge