Filmul „O familie de-a gata” – merită văzut la cinema?

Presupunând că nu ştii despre ce este vorba, îţi las trailerul mai jos:

O să îţi spun mare, tare – DA. Nu ăsta a fost primul meu răspuns. După film am vrut să mă ţin de planul iniţial, să îţi prezint o reţeţă. Câteva ore mai târziu, am decis că da – merită. Nu am de gând să îţi dau prea multe detalii despre film. Du-te şi vezi-l.

Mai am o listă de filme, dar despre „O familie de-a gata” am vrut să scriu articol separat. Pe IMDB are 7.6, vrea să fie comedie şi dramă. Nu ştiam că este dramă, din trailer ai zice că este ceva super haios. Este haios. Foarte haios. Am plâns aproape tot filmul. Ştiam că sunt nebună şi filmul ăsta mi-a dovedit-o. Am râs şi am plâns în acelaşi timp. Mai mult de jenă faţă de ceilalţi din sală care râdeau, am reuşit să nu plâng în hohote. Măselele şi obrajii mei merită tot creditul.

Înainte de jumătea filmului am încercat (fără succes) să-l mituiesc pe Emil cu două cafele bune şi să ieşim din sală, nu mai puteam suporta. Poate pentru că mi-a luat 6 ani să-l am natural pe Luca, fără pastile şi intervenţii. Poate pentru că eram convinsă că vreau să adopt pentru că nu pot rămâne însărcinată. Poate pentru că, după ce l-am avut pe Luca, încă mă mai gândeam că pot să adopt. Acum ştiu că nu pot. Nu am putere. Râs cu plâns, haz de necaz, nu pot. Am ieşit de la film cu o durere teribilă de cap.

Am văzut multe filme la viaţa mea, dar să plâng la o comedie pe tot parcusul ei, este prea de tot. Am ajuns rău. Dacă o să cauţi pe Cinemagia, o să vezi că are mai multe voturi ca fiind comedie. Pentru că are multe faze comice. Foarte multe. Am la cunoştinţă în mare despre corupţia şi situaţia dramatică a copiilor din centrele de plasament din România. Şi tot am plâns tot filmul. Cum ar fi fost să mă fi lovit de piedicile din sistem, că trăiesc drama cu adevărat? Îm doresc să am mai mult curaj. Îmi doresc să pun în aplicare planul iniţial. But I don’t have shaved balls, cum este o replică din film. Şi nu, nu este o replică de-ar merita atenţia în film. Părinţii o să găsească altele mai „picante”. Cei tineri, care nu vor fi părinţi decât peste mulţi ani, se vor distra copios.

Încă nu ştii dacă merită să mergi la filmul „O familie de-a gata”? Du-te. Ori te vei distra, ori vei plânge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge