Al doilea mărţişor cu Luca. Primăvara mea deja e minunată

Trece timpul fenomenal de repede. Când stăteam acasă parcă nu trecea aşa repede :)) Şi eu şi Luca mergem la ,,serviciu” de peste 1 an.

Luca este plin de surprize şi doamnele îngrijitoare l-au ajutat să se dezvolte foarte frumos: se luminează la faţă când vede alţi copii şi zice un fel de ,,pii”, ,,opii” :))) ştie că înainte de masă trebuie să se spele pe mâini, rezistă fără suzetă toată ziua(!) la creşă, lucrăm să se întâmple asta şi acasă, dar na… mai greu. La cresă parcă este alt copil, doarme de prânz rapid, mănâncă bucăţele de fructe, este de vis. Şi acasă este de vis… dormit iepureşte :))) Dar îţi spun sincer că mi se pare grozav. Este un şmecher şi cât timp ştie să fie ascultător la creşă, înseamnă că ştie ce este bine şi ce este mai puţin bine, deci acasă doar testează limitele. Iar treaba asta nu prea mă deranjează 🙂

Şi ca să mă dau mare şi cu mine după un an de muncă, da, am avut rezultate bunicele din punctul meu de vedere şi am supravieţuit evaluării :)))

Cu primăvara înainte, la multe primăveri frumoase, cum mi-a urat Alina pe care o pupicesc de la distanţă

Fix acum un an am primit de la Luca, de la creşă, o zambilă. A ţinut în ghiveci mult timp floarea şi acum vreo săptămână am observat că înfloreşte din nou! 😀 😀 😀 O iau aşa, ca pe o promisiune că mergem înainte cu bine, poate ne mai ofilim uneori, dar creştem frumos împreună.

Încerc să nu fiu superstiţioasă, cu toate astea am cedat tentaţiei de a-mi stabili baba. Azi este baba mea şi afară-i călduţ, dar am început ziua cu cer înnorat. Toate ca toate, dar norii să nu fie deasupra lui Luca. Pentru noi primăvara înseamnă alergii şi toţi cei alergici ştiu ce înseamnă asta – pâââââână-n toamnă când vin viruşii.

Io cred că va fi bine.

Vă urez şi vouă multe primăveri minunate 😀

1martie
martie 2018
Martie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge