pret curea piele culori

Vă recomand o curea modernă în 4 culori care ia durerile de spate

Sunt expertă în materie de dureri de spate: cervicale, toracale, lombare, am trecut prin toate. Totuși, am remediat problema lombară cu o curea de la diManolo. Este cu magneți, ceea ce mi se pare genial.

Curea pentru dureri de spate în mai multe culori

În mod constant acumulez bile negre la categoria ținută. Dar, dar, dar, am rezolvat-o și pe asta pentru ca această curea din piele de la diManolo nu doar că a ameliorat simțitor durerea de spate, dar are și 4 culori. Este cel mai modern și util accesoriu de vestimentație pe care l-am avut vreodată. Cum dimineața sunt pe grabă, nu fac decât să întorc cureaua pe ce parte vreau, cu ajutorul cataramei inteligente.

Ce să îți mai zic, sunt foarte încântată de ea. Găsești video de prezentare, poze, preț, culori, aici: curele din piele diManolo.

Merită preţul plătit pentru o curea din piele?

Eu zic că merită achiziția, având în vedere că o curea din piele este câteva sute de lei, ca să ai 4 culori ai cumpăra 4 curele diferite. O terapie de spate costă între 400 și 1000 lei. Eventual și niște bani aruncați pe pastile sau unguente de durere. Eu am dat lovitura cu diManolo, o singură curea, 4 culori, pa durere de spate.

Luuucaaaa, hai la mami în braaațe 🙂

One thought to “Vă recomand o curea modernă în 4 culori care ia durerile de spate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge