Costume de baie ieftine, la modă în 2019, în care simţi bine

Îţi spun din start că nu sunt genul care aruncă o căruţă de bani pe un costum de baie. Şi este foarte important pentru mine să mă simt bine în costumul respectiv. Înainte să nasc aveam costum din două piese, dar după aceea, m-am simţit bine doar în costume de baie dintr-o singură piesă. Încă nu mi-am redobândit corpul dinainte de sarcină. Nici din prima lună după naştere, când slabisem grozav de mult :))

costum de baie ieftin modelator la moda 2019Costume de baie modelatoare

Între timp, am aflat că există şi costume de baie modelatoare, care mi s-au părut foarte interesante. Sunt dintr-o singură piesă. Într-unul din ăsta sigur aş arăta decent, până dau burta jos şi mai modelez plastilina niţel. Costumele de baie Manila au gama modelatoare la modelele dintr-o singură piesă.

Costume de baie cu talie înaltă

Un alt tip de costum de baie de care tocmai am aflat este acela cu talie înaltă. Şi astea îmi plac la nebunie. Plastilina mea ar fi ţinută ascunsă de slip, în care mi-ar încăpea şi dosul generos de care nu scap de ani de zile.

Frumuseţea ţării este că putem să mergem să ne bălăcim în orice sezon. Vara mergem la mare, dar în absolut orice anotimp putem merge la Therme, de exemplu, unde sunt bazinele cu apă termală mineralizată. Sau la Călimăneşti-Căciulata unde iar sunt băi termale şi un parc acvatic. Nu mai vorbesc de toate celelalte staţiuni deschise pe timpul verii, lângă saline, unde sunt ştranduri cu apă sărată. De ce să nu ne bălăcim, să stăm la soare şi să ne simţim bine într-un costum de baie minunat, în timp ce facem şi un tratament pentru corp?

Am găsit pe plaja.biz costume de baie foarte frumoase, în jur de 80 lei – pomană! Păi anul trecut, în magazine offline (şi nu te gândi că am fost la de-alea de fiţe) sub 150 lei de-abia am găsit un model decent!

4 thoughts to “Costume de baie ieftine, la modă în 2019, în care simţi bine”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge