miere de rapita tei catina poliflora

Miere de albine bună de tot: polifloră, cătină, salcâm, rapiţă ş.a.

Eu consum destul de multă miere: cafea cu miere, ceai cu miere, sos pentru salată cu miere (yum, caută pe net reţeta). Pentru imunitate mănânc cătină cu miere. Am cumpărat miere din diverse locuri, inclusiv de la hypermaket unde căutam mereu să fie din România şi mă enervam la maxim când găseam scris mic,  undeva, Bulgaria sau alte ţări. Daaaar, am rezolvat-o. Am găsit cea mai bună miere, mai ales cea cu cătină, preferata mea.

miere de albine

Miere de albine de la Fănel Făgurel

Cumpăr miere de la Fănel Făgurel şi mereu am fost mulţumită. Am testat mai multe sortimente, miere de tei, miere de rapiţă, miere polifloră, am văzut acum pe Facebook că are… ţine-te bine… miere cu usturoi! Cică are efecte benefice asupra inimii, este util pentru persoanele care fac tratamente hardcore gen chimioterapie, ajută mult sistemul imunitar, etc.

Miere de albine pentru copii

Pentru copii este bine să iei miere de la o sursă de încredere, pentru că există riscul de botulism. De fapt, riscul ăsta există cam la orice conservă făcută în casă, dar este şi în cazul mierii. Ei bine, mulţi din jur aveau ei pe cineva de încredere de unde luau miere. Eventual din alt oraş.

– Gigel de unde iei miere?
– Am eu pe cineva, este din…. Cucuieţii din Deal.

– Aha, păi când mai iei, vreau şi eu un borcan.
– Bine, te anunţ.

Canci. Uita.

Şi nu îmi place să iau la sticlă de la vreo sursă de încredere de la ţară – sursă de încredere a vreunei rude adică. Nu îmi place să fac stoc. Nu vreau miere care a stat pe marginea drumului cine ştie câte zile, în soare. Nu prietene, eu vreau miere la borcan curat şi nemaifolosit anterior, capac fără rugină, sigilat, depozitată în condiţii speciale, departe de razele soarelui, etc.

Iar acum am şi eu pe cineva. Pe Ancuţa Albinuţa! Care îndeplineşte toate condiţiile mele. Delicioasă. Sănătoasă. Şi o recomand. Cu mare drag.

O cunosc şi pe doamna cu mierea – Anca. O doamnă la fel de bună ca mierea pe care o vinde: am avut plăcerea să lucrez cu ea. Este o persoană calmă, bine crescută, înţelegătoare, vorbeşte frumos – o plăcere să lucrezi cu ea.  Îi doresc mult succes cu afacerea ei. Pentru că merită.

Dacă vrei să cumperi miere bună, în sortimente clasice sau ieşite din comun (în acelaşi timp foarte bune pentru sistemul imunitar), am eu pe cineva de încredere – Fănel Făgurel: https://www.facebook.com/fanelfagurel

One thought to “Miere de albine bună de tot: polifloră, cătină, salcâm, rapiţă ş.a.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge