Locuri child friendly pentru cei cu alergii

Locuri child friendly fără tei

Lângă București

Navaro din Green City, șoseaua București – Giurgiu 264: mâncare bună, scaun de copii, loc de joacă.

Parcul din Mogoșoaia

Recunosc că eu am stat acasă și am dormit, dar soțul și Luca s-au distrat grozav și au zis că nu sunt tei.

Parcul de aventură Cernica: la intrare este un loc de joacă pentru copii mici, care nu au traseu în parcul de aventură. Restaurantele din jur au mâncare bună, scaun de copii, de câteva ori am văzut lângă mesele cu familii, pe gazon, păturici cu copii aduse de respectivele familii, desigur. La Porumbița chiar a primit cu împrumut o mașinuță gigantică, să se joace.

FarmPark Solacolu: nici tei, nici puf de plop, atenţie mare pentru cei cu alergii la salcâmi, sunt câţiva. Are un loc de joacă grozav pentru copii, cai & ponei plus alte animăluţe. Atenţie, crema e soare este obligatorie. Restaurantul este în afara fermei, nu am apucat să îl testăm.

Parcul Dendrologic Chitila: are un loc de joacă pentru copii mai mari şi un loc de joacă pentru copii mai mici. Este frumos.

În Sinaia

Restaurant La cascade – are alei pentru cucu-bau, brazi și aer curat peste tot și, atracția luț fi-meu, cascadele cu pești! Recomand: mâncare bună, personal politicos și prompt.

Locuri child friendly fără ambrozie

Snagov

Dolce Vita – restaurantul are mese pe ponton, priveliștea este faină, sunt străzi puţin circulate, cu multă umbră, unde copiii se pot plimba cu bicicleta, role, cărucioare, etc.

Cernica

Parcul de aventură Cernica – dacă parchezi la Pheonix, scapi de ambrozie, intrarea este gratuită. Atenţie mare, cei care se ştiu cu alergii la puful de plop, sunt câţiva lângă lac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge