perne personalizate

Cadouri pentru aniversarea a 9 ani de la căsătorie

„Guvidul” ăsta mi-a pus beţe în roate în planurile mele de aniversare a căsătoriei. Sunt măritată cu Emil de 9 ani! Ce supriză să fac, ce să fac. Mi-am adus aminte de ideea cu cadouri personalizate, când Luca a împlinit un an şi a primit o pernuţă minunată.

Am citit pe net că aniversarea de 9 ani de la căsătorie simbolizează nunta de salcie. Aşa că am contactat din nou KolorOkan pentru o pernă pictată manual şi i-am cerut ajutorul. Am explicat cu ce ocazie este cadoul, cui vreau să-l ofer, ce să simbolizeze şi i-am dat nişte rime. Pe o parte să fie o salcie, pe o parte să fie rimele.

Rezultatul a fost o frumoasă salcie pictată manual, 45 x 45 cm, cu interior hipoalergic şi culori rezistente la spălare. Am fost foarte încântată când i-am dat lui Emil cadoul pentru nunta de salcie.

Adică, ce altceva îi puteam oferi, ca simbol? Aveam de ales între:

  • un coş de nuiele: ce să facă cu el, să meargă la biserică, să vândă în piaţă fructe?
  • să scrijelim o salcie: mi-am şi imaginat cât de plăcut ar fi să îmi taie mie pielea cineva, de ce aş chinui scoarţa unui copac?
  • un tablou: dar asta ar fi însemnat un nou cui în perete şi lui Emil nu îi place ideea.
  • un ghiveci împletit: el crede că şi-aşa am destule flori, unde să îl mai pun? În plus, orice am fi plantat, tot eu ar fi trebuit să îngrijesc.
  • ceva supliment de la farmacie, dar cred că berea este mai pe gustul lui, nu pastilele. Oricum, i-am făcut deja surpriza asta, în urmă cu câţiva ani, de Crăciun. A zis că vrea să îi aducă Moşul sănătate, aşa că a primit o grămadă de vitamine. 😀

Perna a fost cel mai potrivit cadou pentru aniversarea nunţii de salcie. Şi o foloseşte zilnic, de câte ori leneveşte în pat sau când se joacă cu Luca.

KolorOkan face cadouri personalizate foarte faine, inclusiv tricouri, fuste, etc. Recomand 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge