ajutor alexandru poschina

Ajutorul tău contează

O prietenă mi-a atras atenţia asupra unui grup suport pentru Alexandru Poschina. Are nevoie de ajutor, a fost diagnosticat cu scleroză laterală amiotrofică şi pe măsură ce timpul trece, iar el nu face rost de banii pentru tratament, se instalează paralizia. Poţi ajuta şi tu în două feluri:

  1. Donând direct în contul bancar menţionat în descrierea grupului: Cont deschis la ING RO94INGB0000999910590940 Poschina Alexandru sau prin Revolut la numărul de telefon +40787606821.
  2. Cumpărând ceva ce se vinde în grup, urmând ca banii să fie donaţi lui Alex. Poţi cumpăra parfumuri, genţi, haine, accesorii de bucătărie, ai de unde alege.

Pe 18 august Alex avea doar un sfert din suma necesară pentru tratament. Şi are nevoie de el rapid. Orice tip de ajutor este un pas înainte pentru Alex. Poţi da share grupului, poţi dona orice sumă vrei direct în cont, poţi cumpără ceva pentru tine sau poţi cumpăra un cadou.

Îmi place să am în jur oameni care nu sunt indiferenţi şi înţeleg că inclusiv cel mai mic ajutor este apreciat. Sper să te implici şi tu. Găseşti grupul şi toate detaliile aici: Alexandru Poschina -impreuna pentru tratament Scleroza Laterala Amiotrofica | Facebook.

Multă sănătate tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge