Adriana Dorobantu

Adriana Dorobanţu merită atenţia ta pentru angajare

Trenduri, rezultate din trecut, cifre, volume, indicatori de performanţă într-o lume incertă. Asta „se poartă” acum în recrutare. Cum rămâne cu celelalte abilităţi ale unei persoane care îşi caută un loc de muncă? Cum rămâne cu pasiunea, profesionalismul, amabilitatea? Cine este omul din spatele CV-ului? V-o prezint pe Adriana Dorobanţu, o profesionistă în căutarea unui loc de muncă în Bucureşti. Adriana a lucrat în multe domenii, cele mai recent fiind HoReCa. Ştim cu toţii cât de afectat a fost în ultimul timp.

Superputerile Adrianei

În jurul nostru este un stres continuu: te papă COVID-19, nu pune mâna pe faţă, nu pune mâna pe telefon, nici nu mai deschide uşa, că infectezi clanţa. În condiţiile astea, trebuie să te concentrezi şi pe slujbă. Şi pe găsirea unui loc de muncă. Şi pe familie. Şi pe treburile casnice.

Pozitivitate şi încredere

Într-o lume atât de stresantă, caracterul pozitiv şi încrederea că totul va fi bine au devenit superputeri. Să poţi trece peste orice greutate, să rămâi concentrat pe ceea ce contează şi să îi inspiri pe cei din jur, este o minune. Şi asta face Adriana – minuni în echipa din care face parte.

Perseverenţă şi creativitate

Înainte, când cineva îţi închidea o uşă, intrai pe fereastră. Dar lucrurile s-au schimbat de când cu pandemia; ce te faci, totul ţi se închide în nas, peste mască. Acum să fii perseverent înseamnă să nu accepţi situaţia şi să găseşti noi modalităţi de a intra în inima clientului deja panicat de situaţia din jur. Adriana ştie cum să se adreseze clienţilor în aceste timpuri grele, ştie să obţină rezultate de pe urma acţiunilor ei. Găseşte soluţii îmbucurătoare pentru cei implicaţi, adaptându-se la diferitele situaţii în care aceştia se află.

Flexibilitate şi orientare către rezultate

Am văzut atât de mulţi roboţei în lumea asta, încât atunci când interacţionez cu persoane precum Adriana parcă a ieşit soarele pe strada mea. În această perioadă incertă comportamentul consumatorilor s-a schimbat, tocmai de aceea flexibilitatea a devenit superputere. O persoană orientată către rezultate şi flexibilă în acelaşi timp, care se adaptează rapid şi le dă clienţilor o ofertă împachetată frumos, conform dorinţelor actuale, este ceea ce are nevoie orice angajator.

Magie indiferent de provocare

Capacitatea Adrianei de a se adapta indiferent de situaţie şi de a aduce „plus valoare” în organizaţie, oferă magie oricărei echipe. Odată ce i se prezintă specificul companiei şi aşteptările jobului respectiv, Adriana se pregăteşte să facă magie împreună cu colegii ei.

Uită ce a fost înainte, Adriana ştie să se concentreze pe noul normal

Amintirile vechiului normal sunt binevenite cu condiţia să ştii că lucrurile se petrec altfel acum. Acum este nevoie de o persoană ca Adriana, care se adaptează uşor la noile condiţii, este încrezătoare şi reuşeşte să transforme orice mediu într-unul confortabil.

Cu paşi mici înainte, spre succes

Adriana ştie să se organizeze şi să obţină succesul cu paşi mici. Încrederea şi entuziasmul ei, alături de perseverenţă, o conduc către o carieră de poveste.

CV-ul Adrianei este disponibil aici.

Dacă ai un loc de muncă vacant în Bucureşti şi vrei să îi dai o şansă Adrianei Dorobanţu, contacteaz-o pe Linkedin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge