Cosmin Gheorghe inginer calitate

Cosmin Gheorghe, inginer calitate, caută un loc de muncă

Cosmin Gheorghe a absolvit în 2017 Politehnica Bucureşti luânduşi licenţa în inginerie mecanică şi ulterior masteratul în Inginerie economică şi business management. Încă de pe băncile facultăţii a vrut să fie independent şi să câştige experienţă, primul job fiind la Heineken pe un post de Coordonator Logistică. Odată ce a absolvit facultatea, şi-a început cariera de inginer, mai întâi la Rotec S.A. Buzău şi apoi la INTRAROM S.A. Bucureşti. Citeşte în continuare ce îl face special, iar dacă ştii un post vacant care i se potriveşte, contactează-l te rog.

Superputerile lui Cosmin

Creativitate şi răbdare

De când cu pandemia, totul este într-o continuă schimbare: comportamentul consumatorilor, deci şi produsele/serviciile de pe piaţă. Un lucru este sigur. Calitatea nu are voie să scadă. Este nevoie de răbdare şi creativitate să dezvolţi noi produse de calitate, compatibile cu noile cerinţe ale pieţei. Cosmin este pregătit să îmbunătăţească proceduri şi să inoveze în noua companie în care va lucra.

Adaptabilitate şi evoluţie constantă

Cosmin mi-a spus un lucru foarte fain:

Nu consider că a existat vreodată un anume fel de normal.

Măi, cât de adevărată poată fi propoziţia asta. Normalul îl facem noi! Dar asta mai denotă ceva: capacitatea lui Cosmin de a realiza acest lucru, de a se adapta oricărei situaţii şi de a evolua permanent.

Persoana din spatele CV-ului

Creativitatea şi pasiunile din timpul liber pot aduce plus de valoare şi la locul de muncă. Cosmin din spatele CV-ului, lui Cosmin „omul” îi place să scrie poveşti Sci-Fi. În timpul pandemiei, Cosmin a învăţat să îşi gestioneze stresul prin artă şi diverse forme decorative.

Obiectivele unui om cu principii puternice

Cosmin Gheorghe vrea un loc de muncă mai bun şi acţionează în consecinţă, fiind activ pe mai multe platforme de recrutare, cercetând piaţa muncii. Până la sfârşitul anului are ca obiectiv să se angajeze într-o companie care îi permite să exceleze, îl respectă ca angajat şi nu îi invadează spaţiul personal.
În plus, până la sfârşitul anului Cosmin vrea să obţină permisul de conducere.
Nu în ultimul rând, Cosmin mai are un obiectiv (şi este de apreciat nonşalanţa lui de a răspunde întrebărilor):

Să îmi cer iubita în căsătorie – aici sunt mai mulţi paşi, mult mai complicaţi.

Îi urez mult succes lui Cosmin, sper să reuşească în tot ce şi-a propus.

M-a inspirat Oana Urse care îi ajută pe cei în căutarea unui loc de muncă. Dacă eşti în căutarea unui job, scrie-i pe Linkedin, prezintă-te, spune-i vârsta, două – trei fraze despre tine şi în ce domeniu vrei să lucrezi. Cu acelaşi scop am creat şi eu secţiunea Cariere de poveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge