cristina bucur

Cristina Bucur este în căutarea unui loc de muncă

Cristina-Ioana Bucur are peste 6 ani experienţă în Turism, licenţiată în Economia Turismului şi master în Adminsitrarea Afacerilor în Turism. Cristina a continuat studiile obţinând şi alte certificări în domeniu, poţi citi totul despre istoricul ei profesional aici în CV. În continuare ţi-o prezint pe Cristina astfel încât să îţi faci o imagine despre ea şi în afara CV-ului. Dacă o poţi ajuta să îşi găsească un loc de muncă te rog s-o contactezi pe LinkedIn sau folosind datele din CV.

Superputerile Cristinei

Optimism, răbdare şi perseverenţă

Activitatea HoReCa a fost foarte afectată de pandemie. Cristina însă nu se lasă doborâtă cu una, cu două şi continuă să îşi caute un loc de muncă potrivit, plină de răbdare, optimism şi perseverenţă. O altă super putere este că reacţionează bine în condiţii de stres, motivându-i pe cei din jur şi valorificându-şi abilităţile.

Optimismul înlătură stresul, aşa că mă concentrez pe lucurile bune. Una dintre cele mai importante super puteri ar fi gândirea pozitivă. O altă super putere ar fi faptul că dispun de răbdare şi nu mă las bătută până nu găsesc o soluţie şi obţin rezultate.
Sunt o persoană dedicată muncii mele şi dornică să înveţe lucuri noi, mă implic în realizarea sarcinilor şi respectarea termenelor limită.
Pe scurt, îmi place să fac tot ce ţine de mine pentru îndeplinirea obiectivelor companiei din care fac parte.

Care este viziunea Cristinei pentru noul normal?

În noul normal va trebui să avem mai multă grijă de noi şi de ceilalţi, depinde de noi să ne schimbăm viziunea şi abordarea. Multe activităţi se vor desfăşura mai mult online, dar este bine că avem mijloacele necesare pentru a le realiza. La fel şi cu munca de acasă, putem să privim spre partea bună, se poate obţine o mai mare flexibilitate, se reduce timpul pierdut pe drum, iar companiile au costuri reduse cu utilităţile, de exemplu. Încet, lumea îşi va reveni, dar depinde de noi cum contribuim la acest lucru.

Gândire de învingător

Mi-a plăcut mult cum a prezentat Cristina planul ei până la sfârşitul anului. Nu se mulţumeşte cu experienţa dobândită până acum, este pregătită să obţină noi cunoştinţe şi certificări. Deci pe lângă 4 sisteme de gestiune folosite de agenţiile de travel (pe care le stăpâneşte excelent), alte sisteme B2B wholesaler, sistemele B2B ale touroperatorilor români şi germani, sisteme de ticketing, Cristina este pregătită să înveţe şi altceva!

Dacă nu se va putea în turism, voi încerca şi în alte domenii şi voi face cursuri de pregătire. Până la sfârşitul anului doresc să mă angajez, să găsesc un loc de muncă care să mi se potrivească şi să muncesc cu plăcere.

Cristina are un vast bagaj de cunoştinţe şi ar fi păcat să nu i se ofere din nou şansa de a-l pune în valoare. Mult succes!

M-a inspirat Oana Urse care îi ajută pe cei în căutarea unui loc de muncă. Dacă eşti în căutarea unui job, scrie-i pe Linkedin, prezintă-te, spune-i vârsta, două – trei fraze despre tine şi în ce domeniu vrei să lucrezi. Cu acelaşi scop am creat şi eu secţiunea Cariere de poveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge