georgiana petre

Georgiana Petre, absolventă de Poli, caută un loc de muncă

Georgiana Petre se pregăteşte de o carieră de poveste în Design. Absolventă de Poli Bucureşti, în prezent face master tot acolo şi la ce pregătire are, totul sună promiţător. CV-ul ei este aici. Te invit să cunoşti persoana din spatele CV-ului şi o las pe Georgiana să se prezinte singură:

Mă numesc Petre Georgiana, sunt absolventă a Universităţii Politehnica din Bucureşti, Mecanică şi Mecatronică. Sunt o persoană harnică, perseverentă şi atentă. Pot spune că sunt o persoană ordonată atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională. Deşi am un profil profesional tehnic, sunt o fire artistică, folosind pictura ca mod de relaxare. Îmi plac drumurile lungi cu bicicleta şi să călătoresc, descoperind şi observând noi culturi.

Superputerile Georgianei

Concentrarea şi calmul

Printre superputerile Georgianei se numără calmul şi concentrarea. Fără o fire echilibrată nu poţi să creezi. Design de produs, design pentru o campanie de marketing, peste tot este implicată creativitatea. Şi în astfel de perioade dificile, fără o putere de concentrare şi o bună gestionare a emoţiilor, nu poţi crea ceva măreţ. Şi nu oricum, ci la cel mai mic cost.

Experienţă în softuri de specialitate

Georgiana are experienţă în Catia V5 (profesioniştii ştiu că acest software este creat de un lider internaţional pentru design 3D CAD). Pentru a face design în Catia, ea colectează şi analizează informaţii înainte de a crea prototipuri.

Calităţi pentru a face „magie” la noul loc de muncă

Georgianei îi place să lucreze în echipă şi ştie că poate face diferenţa împreună cu cei din jur. Ştie că o echipă unită, business oriented, este secretul pentru a atinge obiectivele companiei în care va lucra. În plus, se adaptează uşor la orice situaţie, îi place să cunoască „noul” şi să aibă o perspectivă curată, acceptând noile provocări. O las pe ea să spună mai multe:

În perioada actuală, fiind învăluiţi de reguli stricte şi împotriviri, este nevoie de o atitudine cât se poate de obiectivă, dar în acelaţi timp să ne gândim şi la binele celor din jur.
Consider că lucrul în echipă, efectuat în mod armonios, aduce enorm de multe beneficii la locul de muncă. Cu cât echipa este mai unită şi prietenoasă, cu atât lucrurile vor fi mai profitabile. Sunt o persoană ordonată, îmi place să îmi pot propune ideile, dar sunt şi o bună ascultătoare.

Un vis măreţ, să facă parte dintr-o echipă care creează ceva frumos.

Îmi doresc să închei anul într-un loc bun, fericită cu mine atât din punct de vedere sufletesc dar şi profesional. Vreau să îmi pot valorifica aptitudinile şi să colaborez cu oameni deschişi, astfel să putem crea ceva frumos împreună.

Îi urez succes Georgianei. Este o persoană ambiţioasă, care se implică în toate proiectele şi promite să depună efort în calea sa către succes.

M-a inspirat Oana Urse care îi ajută pe cei în căutarea unui loc de muncă. Dacă eşti în căutarea unui job, scrie-i pe Linkedin, prezintă-te, spune-i vârsta, două – trei fraze despre tine şi în ce domeniu vrei să lucrezi. Cu acelaşi scop am creat şi eu secţiunea Cariere de poveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge