coach luiza olteanu

Luiza Olteanu, style coach care te ajută să ai o viaţă de poveste

Poate ţi s-a întâmplat, într-o anumită perioadă din viaţă, să pierzi din încrederea de sine. Fără încredere, scade şi puterea de a face lucruri măreţe, de a duce la îndeplinire planul rapid. Aici intervin specialişti ca Luiza Olteanu, Style Coach, Personal Transformation Strategist, Wedding Consultant şi Fashion Blogger.

Ce „magie” poate face Luiza pentru tine, atunci când simţi că ai nevoie de ajutor

Prefer cărările nebătătorite şi asta înseamnă că găsesc soluţii acolo unde ele nu păreau să fie. Alteori o mică modificare a perspectivei poate schimba fundamental lucrurile. Pe de altă parte, identific potenţialul şi am instrumentele necesare să îl scot la lumină. Îi ajut să îşi (re)găsească puterea personală şi să se bucure de succes cu ajutorul ei.

Luiza este bine ancorată în realitate şi a dezvoltat noi soluţii pentru oamenii şi companiile care îi cer ajutorul. O las pe ea să-şi prezinte super puterile:

Flexibilitatea şi dragostea pentru inovaţie sunt super-puterile mele. Mă simt de parcă toată viaţa mea de până acum a fost un antrenement pentru ele. Ambele atenuează mult de tot nivelul ridicat de incertitudine cu care a venit pandemia. Chiar dacă şi până acum pentru un antreprenor incertitudinea era un concept bine cunoscut, chiar prea bine aş zice eu, carantina şi apoi măsurile restrictive au scuturat din temelii multe afaceri şi industrii. Pentru mine a fost momentul cheie în care am migrat în online toate serviciile pe care le ofeream face to face.

Un nou slogan pentru un nou normal

Luiza a creat comunitatea Rebrand Yourself. Cu ce te-ar ajuta să faci parte din ea? Îţi povesteşte Luiza:

Sloganul comunităţii Rebrand Yourself este ”Fă rai din ce ai!” iar prescurtarea este ComunitateaR@Y. Această perioadă este perfectă pentru a pune în practică noile soluţii pregătite pentru ea. Concentrez toate valorile brandului meu pentru nevoile comunităţii mele: sustenabilitate, cooperare şi responsabilitate socială pentru că simt că este un moment în care oamenii răspund mult mai bine la ele. Aşa că lansez în noiembrie un shop online cu piese curatoriate de mine de la designeri şi producători români. Lucrez cu o asociaţie caritabilă la o campanie de cumpărături responsabile şi predau cursuri de educaţie estetică, istoria modei şi stilism la Şcoala particulară MP Academy.

Soluţii pentru oricine, de oriunde

Ţinând cont de faptul că mobilitatea noastră este limitată din cauza virusului SARS-CoV2, Luiza a dezvoltat un plan astfel încât să poată ajuta pe oricine, de oriunde:

Lansez un program online în mai mulţi paşi de educaţie estetică şi personal empowerment la care lucrez de mai bine de doi ani. Următoarea etapă pas este sa lansez versiunea beta ca apoi la final de luna să am pe piaţă produsul finit.

Nu ştiu cum te simţi tu, dar când sunt mulţumită de cum arăt şi când sunt împăcată cu acţiunile mele, mă simt mult mai puternică. Iar pentru cei care mai au de lucrat la acest lucru, Luiza pare să aibă soluţia potrivită. Aşa că oricând simţi că ai nevoie, contacteaz-o pe Linkedin şi cere-i ajutorul.

M-a inspirat Oana Urse care îi ajută pe cei în căutarea unui loc de muncă. Dacă eşti în căutarea unui job, scrie-i pe Linkedin, prezintă-te, spune-i vârsta, două – trei fraze despre tine şi în ce domeniu vrei să lucrezi. Cu acelaşi scop am creat şi eu secţiunea Cariere de poveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge