accesorii petrecere copii

Magazin cu accesorii pentru petrecere copii

De ziua lui, Luca şi-a dorit chestii „simple”: baloane maşinuţă Lightning Mcqueen, baloane şopârlă (wtf?!?!?! apoi am înţeles că era vorba despre super eroii în pijamale), baloane cu pai, baloane cu fluier (nu, nu fluierătoare, baloane cu fluier, am aflat că este o diferenţă) şi acadele. Doar atât. Păi pune-te mami şi caută rapid un magazin cu accesorii petrecere copii pentru că în Jumbo pur şi simplu nu aveam când să ajung (iar când în sfârşit am ajuns, nu am găsit tot ce era pe listă). Între timp am aflat că „se poartă” şi pinata. Am căutat puţin online şi am găsit un magazin cu de toate: aproape orice tip de accesorii pentru petrecere copii îţi trece prin minte, l-am găsit la Dino Dany.

Baloane aniversare simple şi cu personaje + alte accesorii petrecere copii

Dino Dany mi s-a părut un fel de rai al accesoriilor pentru petrecere. Pe lângă baloanele cu fluier din care am luat 3 seturi (ca să fie 😀 ), găseşti tot felul de baloane faine tematice, cam ce este la modă şi prezintă interes pentru copii: baloane cu Frozen, cu Spiderman, cu Masha, cu prinţesa Sofia, baloane cu confetti, chiar şi lumânări de tort în formă de baloane. Pe lângă jucăriile care fac baloane de săpun.

Accesorii petrecere cu unicorn, Frozen, Patrula Căţeluşilor

Luca urmează să meargă la o petrecere cu unicorni. Dacă tot am dat comandă pentru petrecerea aniversară a lui Luca, am zis să bifez cadouri şi pentru următoarele petreceri pentru copii 🙂 Dino Dany avea atunci pe stoc următoarele produse cu unicorn: ceas de mână, perie de păr, rochiţă de mătase cu unicorn şi bentiţă sau poşetă (este bine să suni să verifici mărimile înainte să dai comanda), trusă de călătorie.

Cât despre Patrula Căţeluşilor, La Dino Dany gama de produse este foarte variată: căciuli, căni, farfurii, jucării de pluş, periuţe de dinţi, proiectoare, şepci, şerveţele, lego, termos, pahare de plastic, trusă de călătorie, chiar şi chiloţi. Recunosc că m-am amuzat.

Nici categoria Frozen nu este mai prejos. Găseşti la Dino Dany următoarele articole de petrecere şi cadouri cu Frozen: baloane, balsam de buze, banner decorativ, bidon/recipient/sticlă de apă, borsetă, căciuli, căni, termos, ceas de mână, cutie sandwich, farfurii, faţă de masă, pahare, pantofi de lac, păpuşi, penare, perie de păr, rochiţe de mătase, şerveţele, broşe, tacâmuri de inox, figurine, puzzle.

Bine, magazinul are multe produse pe lângă accesoriile de petrecere, dar pe mine asta m-a interesat şi pentru asta ţi-l recomand.

2 thoughts to “Magazin cu accesorii pentru petrecere copii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge