Rochii de casă, sau ce-o mai fi însemnând și asta

Nu știu cine își cumpără haine în perioada asta, când la 40 de grade nu te gândești decât ce să mai scoți de pe tine. Și asta în condițiile în care căldura a devenit o problemă la nivel global. Dar în sfârșit, trendurile arată că femeile caută rochii de casă.

Curiozitatea mea a apărut și pentru că eu RAR îmi cumpăr haine de casă, d-apoi rochii de casă. Eu am două categorii de haine: haine de „afară” și haine uzate de afară, pe care le port în casă. Așa că am apelat la dragul de Pinterest să mă lumineze.

Mă uitam la femeile astea și rochițele lor, pe majoritatea am înțeles-o. Femeile poartă rochii de casă lejere. Ok, pricep, acasă vrei să te simți confortabil, dar cine a urcat rochiile celor două madame marcate cu ?! sigur a greșit încadrarea în categorie.

Mă întreb cum ar arăta moda la noi, când încă multă lume lucrează de acasă, ca să convingă oamenii să cumpere haine de casă. Îmi imaginez fotomodele în rochițe drăguțe și papuci de plastic. Că este vară. Probabil iarna ar fi rochițe și papuci pufoși. Nu știu pe nimeni care să poarte pantofiori sau opincuțe în casă. Eu văd românii împărțiți în 2 categorii: cei care poartă papuci în casă și cei care poartă ciorapi tociți.

Cred că gusturile mele fie sunt stricate, fie nu se pupă cu Pinterest. Ceva îmi dă cu virgulă.

One thought to “Rochii de casă, sau ce-o mai fi însemnând și asta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge