remedii naturale farmacie

De ce BioSunLine pentru imunitate, concentrare şi memorie

A fost o perioadă când aveam imunitate scăzută, atenţia şi concentrarea mai mult lipseau, din cauza oboselii şi a răcelilor. Puteam să mănânc eu oricâte vegetale voiam, să mă hidratez, cumva nu reuşeam să ating un nivel de concentrare maximă. Mă simţeam ca un hamster obosit pe roata lui de neoprit.

Dintr-una în alta, am aflat despre suplimentele alimentare BioSunLine®, produse româneşti ale unei companii din Baia Mare – AC HELCOR®. Mă bucur foarte tare când găsesc noi companii româneşti, mai ales pentru că încă mai sunt persoane în jurul meu care spun că în ţara asta nu se mai produce nimic. Dacă ne-am interesa, am găsi produse şi servicii româneşti, descrise amănunţit pe site-urile companiilor care le comercializează, astfel încât să vedem dacă ni se potrivesc.

De ce BioSunLine® pentru imunitate, concentrare şi memorie

În spatele suplimentelor BioSunLine® pentru imunitate, atenţie şi concentrare este o muncă minuţioasă, de peste 15 ani, a unor cercetători, medici, farmacişti şi biologi dornici să găsească soluţii sănătoase care să ne dea energie pentru o stare de bine. Folosind tehnologii de ultimă generaţie care ating standarde înalte din domeniul farmaceutic, echipa AC HELCOR® a creat remedii naturale, despre care îţi povestesc în continuare:

Ce ajută la o concentrare maximă

Am momente când sunt foarte stresată şi mă concentrez greu. Oboseala îşi spune cuvântul şi la serviciu şi acasă, iar când fac pilates de-abia îmi coordonez mişcările. Ce să mai, în astfel de zile concentrarea atenţiei este un efort foarte mare. Am aflat de Neurergin®, super-secretul care îmi dă super-puterea energiei pentru o concentrare maximă. Aceste comprimate masticabile pentru memorie conţin NADH, o coenzimă importantă pentru îmbunătăţirea energiei la nivel celular. Deci măreşte eficienţa activităţii fizice şi intelectuale.

Ce ne ajută să ne îmbunăţim imunitatatea în vremuri cu COVID

Doar eu şi soţul suntem vaccinaţi ca sa ne protejăm de COVID, pentru kinder încă nu a început campania de vaccinare. Dar odată cu toamna vin şi alţi viruşi, nu roieşte în jurul nostru doar COVID-ul. Avem nevoie de o imunitate puternică pentru provocările care vin odată cu reintrarea copilului în colectivitate, timpul tot mai redus petrecut afară în sezonul rece, etc. Pediatrul ne recomandă suplimente pentru imunitate toamna şi primăvara. Cât despre noi adulţii, tindem să mergem la doctor când „ce ştim noi mai bine” nu îşi face efectul (ceea ce e rău!), ne întoarcem mereu şi cu vitamina C pe listă. Deşi… doctorul meu de familie în recomandă vitamina C a la long, mai ales începând cu toamna, nu doar când sunt răcită. Ideea de bază este că pentru orice tratament – naturist sau nu – ar trebui întrebat şi un medic, pentru a verifica dozajul şi perioada recomandată pentru administrare. Aşa cum scrie şi pe prospectul oricărui medicament sau supliment alimentar, de altfel.

Cum îmbunătăţim imunitatea copiilor

Mini Vitamina C de la BioSunLine® sprijină imunitatea copiilor, absorbţia fierului şi cicatrizarea. Aceste capsule de supt sunt potrivite pentru copiii de minim 3 ani. Conţin arome, îndulcitori şi coloranţi naturali. Întoarcerea la şcoală, de exemplu, se poate dovedi un moment intens pentru copii. Au nevoie de o creştere a rezistenţei organismului pentru a face faţă când stresul, efortul fizic şi intelectul exagerat se îngrămădesc să-şi facă apariţia.

Mini Multivitamine + Biominerale sunt comprimate masticabile fără zahăr, gluten sau conservanţi. Mulţumită complexului de minerale, vitamine şi oligoelemente esenţiale pentru o creştere armonioasă, putem întări imunitatea copiilor cu aceste suplimente alimentare.

Cum creştem concentrarea, atenţia şi memoria copiilor

Focus Kids BSL® sunt capsule fără conservanţi, arome artificiale sau coloranţi care susţin concentrarea, atenţia, memorarea şi înţelegerea în rândul copiilor de peste 5 ani. Cu acest supliment alimentar începutul şcolii este cool, nu dificil.

Ce protecţie alegem pentru stomacul copiilor când iau antibiotice

Când pediatrul îi prescrie lui Luca antibiotice, îi recomandă mereu şi o protecţie pentru stomac, un probiotic. Rolul probioticelor este de a avea grijă de flora intestinală. Iar când ştiu că plec în vreo vacanţă, iau oricum şi un probiotic în bagaj pentru că în general nu gătesc şi nu vreau să fiu nepregătită în cazul în care lui Luca nu îi face bine vreun fel de mâncare cumpărat.

M-am bucurat să găsesc în gama BioSunLine® probiotice destinate copiilor de toate vârstele:
ProbiotiX Forte Baby este potrivit pentru copiii cu vârsta de minim 1 an; pliculeţe cu pulbere conţin 4 tulpini probiotice, cel puţin 10 miliarde de bacterii bune.
ProbiotiX Forte Kids este potrivit pentru copiii de minim 6 ani; capsulele gastrorezistente cu eliberare controlată conţin 10 tulpini – 20 miliarde de bacterii bune.

Cu alte cuvinte, compania farmaceutică românească AC HELCOR® oferă prin gama BioSunLine® remedii naturale pentru toată familia. Susţin antreprenoriatul românesc şi mă bucur când găsesc pe piaţă astfel de produse în care pot să am încredere.

2 thoughts to “De ce BioSunLine pentru imunitate, concentrare şi memorie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge