modern family challenges

Evenimente de neratat pentru părinţi

Ţi-am mai povestit eu despre Modern Family şi Modern Dad Challenges, evenimente de parenting din care mereu învăţ lucruri utile. Sofia Frunză (aka Organizatorul) mi-a atras atenţia că acum a pregătit un maraton: Modern Family Challenges- Winter Edition. Vor fi 3 evenimente live pe Facebook aici.

Evenimentele Modern Family Challenges au mereu invitaţi specialişti care pun punctul pe i în cele mai arzătoare subiecte pentru părinţi, se pot pune întrebări în timpul discuţiilor prin intermediul comentariilor şi de obicei participanţii au parte de concursuri cu surprize.

Vine Crăciunul şi în perioada aceasta sunt întrebată uneori „Ce cadou să îi iau unui copil de 1 an?”. Oaaau, dar mi se pare că au trecut 1000 de ani de atunci, cine mai ştie ce provocări au mamele acum, în pandemie? Da, am scris un alt articol pe tema asta, dar este un material succint. Aflând de la Modern Family Challenges ce subiecte îi mai îngrijorează pe părinţi în această perioadă, putem veni şi cu idei de cadouri utile în decembrie. Frumuseţea acestor evenimente este că structura lor în funcţie de perioada de creştere a copiilor, după cum urmează:

23 Nov. 2021, la ora 18.30 începe sesiunea Pregnancy & Baby

Sunt invitaţi un medic ginecolog de la clinica Nativia (Dr. Simona Duţă), un specialist în educaţie timpurie (coach Mira Login) şi fondatoarea Mame, taţi & co (Andreea Burlacu). Se va vorbi despre investigaţiile medicale şi rolul morfologiilor fetale, rolul ataşamentului în relaţia părinte-copil şi la final sesiunea Parents Talk despre planurile pentru naşterea micuţilor.

7 Dec. 2021, la ora 18.00 începe sesiunea 𝗧oddlers & 𝗦choolkids

Printre invitaţi se numără un coach life & parenting (Ema Panainte), un stomatolog şi owner de clinică dentară (Raluca Uleanu, Dental Spa) şi un facilitator mentalitate deschisă în educaţie de la Asociaţia SuperTeach (profesor Florina Zecheru de la Şcoala Gimnazială Nr.28 „Dan Barbilian” din Constanţa). Se va discuta despre nevoile părinţilor şi ale copiilor, când este momentul pentru o vizită la dentist şi despre ce presupune un program echilibrat pentru şcolari.

14 Dec. 2021, la ora 18.00 începe sesiunea 𝗧eens

Specialişti precum un psihoterapeut integrativ & psiholog clinician (Livia Şerban), un medic specialist în obstetrică-ginecologie (Dr. Laura Mustaţă) şi un Life & Floral Coach (Ioana Marinescu Sima), vor aborda următoarele subiecte: modalităţi de conectare cu un adolescent, intimitatea în perioada adolescenţei şi respectarea alegerilor tinerilor.

Eu una de-abia aştept evenimentele, ne vedem online, pe Facebook!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge