martisoare handmade 2022

Mărţişoare handmade 2022

Cumpărând mărţişoare handmade simt atât că respect munca oamenilor pasionaţi, dar şi că ofer daruri unice persoanelor dragi. Pentru că handmade nu este mereu la fel, aşa-i? În plus, mereu am încurajat antreprenoriatul românesc. Nu mai vorbesc despre părinţii care pe lângă jobul full time de a sprijini şi educa micuţii lor, mai găsesc timp şi pentru pasiunile lor. Iar când aflu despre un copil care îşi dezvoltă spiritul antreprenorial de mic, deja mi se pare că există speranţă şi pentru România. Mă rog, există speranţă dacă oferim suport acestor oameni minunaţi şi le arătam că le apreciem efortul, munca, pasiunea. În altă ordine de idei, îţi prezint câteva oferte de mărţişoare şi cadouri de 8 martie pentru această primăvară din 2022:

Mărţişoare sănătoare şi cadouri de 8 martie de la un producător de miere românesc

Am prezentat mai demult care sunt beneficiile aduse de miere şi încă mai cumpăr miere de la Fănel Făgurel şi Ancuţa Albinuţa. Pentru 1 şi 8 martie au pregătit oferte speciale de la stupina din Pucioasa, după cum urmează:

Borcane  50 gr – 5 lei
Borcane 150 gr – 15 lei
Borcane 250 gr – 20 lei
Borcane 450 gr – 25 lei
Cele cu top croşetat (număr limitat):
Cele la 50 gr – 10 lei
Cele la 250 gr – 25 lei
Livrarea se face personal în Bucureşti şi Ilfov şi este gratuită la comenzi de peste 100 lei.

Mărţişoare şi cadouri de 8 martie unice, personalizate

Tabloul cu Bucurie a pregătit de 1 şi 8 martie 2022 cadouri unice, personalizate, făcute cu pasiune de Andreea, o tânără mămică. Ea şi-a propus să aducă în casele tuturor bucurie şi zâmbete prin cadouri personalizate, handmade: pernuţe comode, cănuţe, evantaie, vaze, tricouri, ghivece, toate personalizate pentru a fi transformate în cele mai frumoase suprize:

Cană pictată manual, 50 lei
Evantai pictat manual, 35 lei
Pernă pictată manual folosind culori non-toxice, textile, rezistente la spălare. Disponibile pe diverse mărimi, 35×35 cm la 80 lei sau 45×45 cm la 100 lei.
Vază înaltă, personalizabilă, cu/fara inserţii cu foiţă de aur – 80 lei
Suport lumânare/ghiveci 10-14 cm înălţime, personalizabil cu o tema preferată – 80 lei
Tricouri personalitate la 100 lei
Livrare personală gratuită în Bucureşti sau prin curier, cumpărătorul acoperind costul.

Mărţişoare şi cadouri nemuritoare de 8 martie

Eliza şi-a mărit echipa! O las pe ea să îţi spună despre noile oferte de 1 şi 8 martie 2022:

Un an în care toţi cunoscuţii noştri au găsit momente frumoase să dăruiască celor dragi câte o floare…nemuritoare. Aparent rezistenţa lor ne-a făcut…concurenţă. Ceea ce ne bucură până la urmă, că ne-a provocat să evoluăm, să căutăm şi altceva cu care să înfrumuseţăm viaţa noastră şi a celor din jur. 
Ideea nu ştiu exact de unde a venit, am reuşit să găsesc în familia extinsă (a viitorului husband) un artist profesionist, dar foarte timid, sau mai bine zis, o pictoriţă ascunsă în Drumul Taberei – pe mama-soacră. Inspirată şi de grupul nostru Flori, fete şi băieţi,  a zis să reîncerce să picteze. Din fericire, talentul nu se pierde, ba chiar se transmite în neam, şi celălalt fiu având un talent surprinzător în desene artistice. 

I-am studiat mai întâi felicitările de Crăciun, am dăruit câteva prietenilor, apoi tablourile … şi mi-au plăcut! Cel mai mult, un vapor pe valuri învolburate. Îl vedeţi în video. Apoi o vază cu flori, dar cu culori acrilice. Îmi place să văd şi să pot atinge tuşele de culoare. Deci da, suntem într-o nouă direcţie a grupului Flori, fete şi băieţi, cea a desenelor! Suntem gaşcă mare, ne punem la un mic brainstorming şi vedem ce s-ar preta clienţilor noştri şi… punem pe hârtie sau pânză.

Ce să vă mai descriu? Mai bine vizionaţi din nou cele câteva din cele mai frumoase exemple de cadouri de 1-8 martie, din perspectiva mea. Pictura e atât de… degustibus 🙂 Vă las pe voi să decideţi. 

Vaporul – 20×20 cm, 180 le , pe pânză
Vază cu flori, vernisată (sper că am zis bine), a cărui vopsea rezistă sute de ani (nu glumesc)  – 40×40 cm, 400 lei, pe pânză
Umbrelă în grădina cu cireși – Japan – 10×15 cm, 50 lei
Snorlax – Pokemon, 20×20 cm, 400 lei, pânză 
Vază flori mai mică , 20×20 cm, 200 lei, pânză 
Șevalete pe pânză, 10×10 cm, 35 lei
Peisaj montan cu baloane de aer cald, 40×40 cm, 150 lei, pe pânză 
Tablouri înrămate, 10×15 cm, de la 25-50-85-100 lei, în funcție de dimensiune și complexitate
Livrare personală gratuită în Bucureşti sau prin curier, cumpărătorul acoperind costul.

Mărţişoare şi coliere făcute cu pasiune de o domnişoară de 9 ani

Îţi spun din start că este nepoţica mea şi că tare mă mândresc cu ea – deşi nu am avut nicio implicare, dar mă pot mândri cu ea, corect? Se spune că trebuie să învăţăm copiii despre bani, economii, dar părinţii ei au făcut o treabă şi mai bună de atât: au încurajat-o să-şi dezvolte pasiunile şi acum învaţă să le monetizeze. Micuţa Sofia face mărţişoare şi coliere de mai puţin de un an, cadouri minunate pentru 1 şi 8 martie 2022.

10 lei bucata sau 4 la 30 de lei, cu lănţişorul de colier inclus
Livrare personală în zona Cosmopolis sau curier plătit de cumpărător. Comanda se dă pe e-mail sau Facebook.

Mărţişoare şi cadouri dulci de 1 – 8 martie 2022

Cuptorul de fericire a pregătit super delicii de mărţişor şi 8 martie 2022. Cristina, mămică a 3 fete simpatice foc, este as în materie de dulciuri şi deserturi. Toate produsele ei sunt realizate din ingrediente de calitate superioară, în proporţie de 90% organice, fără coloranţi şi arome artificiale, fără zahăr în exces:

1. Macarons, fără premixuri, fără coloranți și arome artificiale, diverse variante, 80 de lei cutia, 8 bucăți, ~6cm diametru
2. Cutie mix de prăjituri, 5 sortimente, 25-30 de bucăți, 120 de lei
3. Cutie mix de gogoși pufoase cu maia și diferite toppinguri, 6 bucăți, 100 de lei
4. Pavlova cu fructe și cremă de mascarpone/caramel și banane/curd de lămâie și cremă de mascarpone/cremă de ciocolată și arahide coapte, 140 de lei un blat, 200 de lei 2 blaturi

Când nu ştiu ce să aleg dintre atâtea oferte faine ştii ce fac eu? O listă cu un buget şi persoane cărora vreau să le ofer un cadou. Apoi aleg de unde vreau să cumpăr. Ca să beneficiez de livrare gratuită, uneori fac echipă şi cu altcineva care vrea să facă mici surprize şi dăm comanda împreună.

2 thoughts to “Mărţişoare handmade 2022”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge