donatii ucraina

ONG-uri care oferă ajutor şi donaţii pentru Ucraina

Eu am ales să donez pături şi alte lucruri prin grădiniţa lui Luca sau să fac donaţii pentru Ucraina prin alte campanii ale colegilor mei prin Galantom. Dacă vrei să ajuţi şi nu tu te-ai decis încă prin ce modalitate, îţi prezint şi o listă cu ONG-uri care oferă ajutor şi donaţii pentru Ucraina. Am selectat doar ONG-uri acreditate, înregistrate la Camera Deputaţilor:

Asociaţia Asistenţei Rutiere – A-CAR Vaslui dă câteva sfaturi despre ce ar trebui să conţină un rucsac cu lucruri de autor pentru refugiaţi şi primeşte donaţii în bani prin transfer bancar şi Revolut.

Asociația Comunelor din România, filiala din Tulcea, anunţă că a deschis două conturi pentru donaţii, cumperă produse pentru suport ucraineni.

Asociaţia Europene a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale din Bucureşti anunţă că primeşte alimente şi produse care vor fi donate ca ajutor pentru Ucraina.

Ai voinţă, ai putere: este o asociaţie din Olteniţa, foarte activă pe Facebook şi anunţă ce tip de ajutor este necesar, punctual.

Fundaţia Împreună pentru Solidaritate Socială din Piatra Neamţ are în desfăşurare campania umanitară „Măsoară timpul cu faptele tale, ajutoare pentru refugiații din Ucraina”. A pus la dispoziţie 3 conturi bancare deschise la CEC Bank în RON, EUR şi USD.

Fundaţia Romanian Angel Appeal primeşte donaţii pentru Fondul de Intervenţie Umanitară destinat organizaţiilor din prima linie, care oferă ajutor ucrainenilor. De asemenea, caută şi voluntari care să lucreze cu copiii ucraineni în Bucureşti, anunţă pe Facebook.

Sunt mulţi care ajută, eu am făcut aici o selecţie cu ONG-uri care sunt şi active în social media sau pe site-ul propriu şi anunţă clar că îi ajută pe ucraineni. Dacă îmi atragi atenţia asupra altora, în care tu ai încredere, le adaug pe listă.

Later edit:

Mădălina mi-a atras atenţia asupra Cătălinei Kraus care este foarte activă şi îi ajută pe refugiaţii din Ucraina. Anunţă pe Facebook punctual ce are nevoie.

One thought to “ONG-uri care oferă ajutor şi donaţii pentru Ucraina”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge