ochelari de soare pentru copii si bebelusi

Ochelarii de soare pentru copii

Imediat cum devii părinte, brandurile te bombardează cu propunerilor lor, promițându-ți că produsele lor sunt cele mai bune pentru copilul tău. Așa ajungi să cumperi lucruri de care nu ai nevoie sau care se dovedesc a fi dăunătoare. Cu acestea în gând, voi începe o serie de recomandări de produse pentru cei mici, testate de părinți, iubite de copii, rezistente, din surse sustenabile, de calitate superioară. 

Prima temă pe care ți-o propun tratează, pentru că vine sezonul, ochelarii de soare pentru bebeluși și copii. M-am întrebat și eu, poate și tu, dacă e sănătos să poarte cei mici ochelari de soare. Se pare că da, ochelarii de soare sunt necesari și încă de la 6 luni! Cei mai buni sunt ochelarii care oferă protecție 100% împotriva UVA și UVB, razele cu unde lungi, respectiv scurte, dar și împotriva luminii albastre! Da, aceea emisă de ecrane, este emisă și de soare – de aceea este cerul albastru. Această lumină este foarte dăunătoare pentru ochi, deoarece undele sale scurte penetrează retina direct și pot provoca degenerescență maculară. Cum copiii petrec cea mai mare parte a vieții lor afară, e corect de concluzionat că sunt cei mai expuși. 

Știu că, atunci când vine vorba de produse pentru cei mici, suntem cam reticenți să investim, pentru că le folosesc puțin și le strică repede. În căutările mele despre ochelari, i-am descoperit pe cei KiEtLa, din policarbonat, ultra rezistenți la distrugere! Oferă protecție 100% împotriva UVA, UVB și luminii albastre și au culori și designuri foarte cool! Plus că aceia pentru bebe și copii mici au și curelușă de susținere în jurul capului, deci nici nu vor cădea, ce-ți poți dori mai mult? Ah, da, să fie potriviți pentru mai multe vârste – iar aceștia sunt! Ce mai, visul oricărui părinte! Tu i-ai încercat? Spune-mi în comentarii! 

3 thoughts to “Ochelarii de soare pentru copii”

    1. daaa, Luca isi tine ochelarii de soare la indemana in masina, e atat de haios cand ii poarta chiar daca nu e soare puternic :))) e f incantat de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge