seo

Am schimbat povestea, o meritam

Am făcut o schimbare. După 7 ani, povestea la KRUK merita un final. Şi din luna mai încep o nouă poveste, la SeoPower, agenţie SEO, ca marketing manager. Plec de la o echipă grozavă ca să fac parte dintr-o echipă cel puţin la fel de grozavă 🙂

Cei de la KRUK mă ştiu ca o persoană serioasă şi funny, deschisă, creativă, care ştie să se organizeze şi respectă deadline-urile. Aici am învățat importanța identităţii unui brand, a raportelor de prezentare KPI, am acumulat experiență pe partea de promovare firme de recuperare creanțe, IFN, imobiliare, gestionare diverse platforme web. Toate aceste lucruri sper eu să aducă plus valoare la SeoPower.

Cei cu care am colaborat când eram la Merită Citit, ştiu ce servicii ofeream. Servicii apreciate şi de SeoPower, pentru că mi-a fost client 😀 Şi aşa i-am câştigat încrederea. La Merită Citit am câştigat experiență în conducerea unei mici firme şi în promovarea online a clienților din peste 13 domenii de activitate, le-am oferit servicii SEO, SEM, social media, creare comunități. Cred că şi această experiență va aduce plus valoare la SeoPower.

Mai sunt şi cei care mă cunosc ca blogger, ne-am întâlnit la diverse evenimente sau am interacționat online. Ei ar trebui să ştie că sunt în căutare de noi colaboratori pentru SeoPower, unde să publicăm advertoriale.

Astea fiind spuse, dragilor care mă cunoaşteți, când veți avea nevoie, apelați la noua echipă din care fac parte. Dați-mi un semn. Până atunci, țineți-mi pumnii, să am parte de o nouă poveste frumoasă, de durată.

4 thoughts to “Am schimbat povestea, o meritam”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge