modern dads challenges

3 motive pentru a participa la Modern Dad’s Challenges

Pe 18 mai taţii sunt aşteptaţi la Modern Dads Challenges, eveniment gratuit care va avea loc pe terasa Promenada Mall din Bucureşti, începând cu ora 18.00. Înregistrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii în prealabil pe site-ul ModernDads.ro. Ca de obicei, se vor dezbate multe lucruri interesante. Îţi prezint 3 motive pentru care Modern Dad’s Challenges este de neratat:

Motivul 1: până în 2030, 30%-40% dintre angajaţi vor avea nevoie de locuri noi de muncă sau o recalificare.

Conform McKinsey & Co., pandemia a accelerat modificarea trendurilor pe piaţa muncii, iar 30-40% dintre angajaţi vor avea nevoie de o recalificare sau noi locuri de muncă. Oricum trendul era către automatizări, acum doar s-a accelerat procesul. Şi atunci, pe româneşte, cum îţi pregăteşti copiii pentru provocările viitoare? Noi, părinţii suntem prima linie în formarea lor. Tocmai datorită acestei responsabilităţi este important să fim la curent cu noutăţile. De la 18.30, la Modern Dad’s Challenges se va vorbi despre competenţe şi abilităţi relevante pentru viitorul copilului.

Motivul 2: Orice decizie afectează familia.

Încheierea unei asigurări, opţiunile de creditare sau economisire, alegerea tipului de educaţie, toate aceste decizii implică riscuri care pot afecta familia. Întrebarea este cum gestionezi riscurile financiare ale familiei – şi acest subiect va fi dezbătut la Modern Dad’s Challenges pe 18 mai începând cu ora 19.20.

Motivul 3: Accidentele în trafic sunt principala cauză de vătămare sau chiar deces în rândul copiilor.

Conform unui studiu publicat de MDPI, 47.7% dintre copiii participanţi nu s-au oprit la bordură (marginea trecerii de pietoni) înainte de a trece strada. 39.4% nu au verificat dacă vine vreo maşină, în timp ce traversau strada. În condiţiile astea, eu mă îngrijorez pentru Luca al meu. Pentru că are o viaţă înainte, care, tratată cu neatenţie, se poate sfârşi în mod nefericit. De-asta mă interesează evenimentul pe care ţi-l prezint: De la 20.30 se vorbeşte despre Siguranţa copiilor în trafic, reguli şi sfaturi practice. Accidentele rutiere pot fi evitate atât de pietoni, cât şi de şoferi. Iar educaţia începe de acasă.

Noutăţi despre eveniment vei găsi şi pe Facebook: Modern Dad’s Challenges – Spring Edition 2022.

Eu urmăresc cu interes fiecare ediţie Modern Dad’s Challenges, număr zilele până pe 18 mai 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge