gabi ralea mam bricolaj mam pr

Am descoperit un nou magazin: MAM Bricolaj

Am primit o invitaţie de la WhitePR şi MAM Bricolaj, să particip cu Luca la un workshop ţinut de Gabi Ralea. Cu o răbdare incredibilă, Gabi i-a învăţat pe copii cum şlefuiască lemnul şi să creeze o tavă din lemn pentru jocul X şi 0. A fost genial! Cu ocazia asta, am cunoscut persoane noi şi m-am reîntâlnit cu Elena Santos care mi-a dat nişte idei grozave ca să-mi fac bucătăria mai prietenoasă, aşa că voi reveni curând la MAM Bricolaj ca să pun planul în acţiune. Am profitat să mă interesez şi de un dulap pentru un dormitor atipic.

Ce mi-a plăcut la acest magazin de bricolaj

MAM Bricolaj este foarte bine organizat şi angajaţii care că mă pot ajuta când am întrebări sunt uşor de găsit – au tricouri roşii. Am observat de toate în magazin, de la accesorii pentru bucătărie, dormitor, scule, unelte, adezivi, chestii electrice, până la produse pentru grădină şi terasă. Eu am camera în formă de trapez şi m-am bucurat să aud că mă pot ajuta cu provocarea de a găsi un dulap pe dimensiunile care îmi trebuie. Bine, există şi magazinul online MAM Bricolaj pentru cei care nu au timp să meargă într-unul din magazinele MAM Bricolaj din şoseaua Morarilor, str. Luică sau Prelungirea Ghencea.

Nu sunt fan mers prin multe magazine, aşa că mi-a plăcut foarte mult că găsesc de toate la MAM Bricolaj: a rupt Luca mânerul în formă de animăluţ de la dulapul din camera lui? Găsesc la MAM Bricolaj. Vreau covoraş antiderapent de bucătărie? Găsesc la MAM Bricolaj. Caut cadouri (că tot vine acum ziua de 21 mai când sărbătorim Sf. Constantin şi Elena) şi vreau ceva practic? Păi am găsit vaze foarte faine, seturi de veselă, veioze şi multe altele în MAM Bricolaj. Cu un singur drum rezolv şi accesoriile de bucătărie şi dulapul din dormitor şi cadourile. Acum mi-am făcut doar încălzirea, ca să zic aşa, cu chestii pentru casă, un set de condimente pe care i-l fac cadou bunicii, burete de baie super haios pentru Luca, chestii mărunte. Voi reveni cu siguranţă când încep marea nebunie cu schimbarea termopanelor, tencuit, văruit, etc.

MAM bricolaj

Despre MAM Bricolaj: graniţa dintre un magazin de bricolaj şi fabricarea de mobilă

Cu peste 26 de ani de experienţă în producţia de mobilier, în 2011 Cristian Găvan a venit cu o soluţie pentru publicul larg, dornic să participe direct la construcţia propriului mobilier. Ca în cazul mobilei la comandă, doar că la un preţ avantajos. Astfel a deschis primul magazin pe Bulevardul Burebista, care s-a mutat ulterior pe Şoseaua Morarilor pentru a-i mări suprafaţa. Apoi a mai deschis două magazine MAM Bricolaj, de 1500 mp, în strada Luică şi Prelungirea Ghencea. Plus magazinul online lansat în 2014. Şi… şi… stai puţin! Proiectele nu s-au oprit aici:

Şcoala de mobilă MAM Bricolaj

MAM Bricolaj are un proiect grozav: Şcoala de mobilă, unde adulţii pot învăţa tot ce este necesar pentru a-şi îmbunătăţi locuinţa sau biroul. „Oamenii mari” pot învăţa despre materiale, accesorii şi instrumente, cum să combine culorile la un corp de mobilier, etc. O discuţie asemănătoare, dar foarte scurtă, am avut şi eu cu Raluca Sandu, Director la MAM Bricolaj. A fost foarte drăguţă, m-a ascultat ce am nevoie pentru dormitor şi m-a sfătuit întocmai. Tot pe Facebook în Şcoala de mobilă, pe lângă idei şi sfaturi, se anunţă şi concursuri 😀

Mulţumesc WhitePR şi MAM Bricolaj pentru o experienţă foarte faină!

One thought to “Am descoperit un nou magazin: MAM Bricolaj”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge