parcuri cu dinozauri

Locuri de joacă pentru copii și parcuri cu dinozauri

Luca iubește dinozaurii, așa că de câte ori avem vreo vacanță, încercăm să bifăm și un loc cu dinozauri. Gândidu-mă că mai sunt și alți părinți interesați, m-am gândit să fac o listă cu locuri și parcuri cu dinozauri, în funcție de locație. Majoritatea are diverse specii de dinozauri și locuri de joacă.

Parc cu dinozauri în București

Dinozauri lângă Muzeul de Geologie și Muzeul Antipa

Lângă muzeele de Geologie și Antipa copiii se pot bucura de un parc cu dinozauri și alte activități specifice arheologilor. Mai mult, unii dinozauri pot fi călăriți.

dinozauri-antipa geologie bucuresti

Dinozauri lângă lacul Fundeni

T-rex Park (Aleea Tibiscum 73) lângă lacul Fundeni are multe specii de dinozauri în mărime naturală, care se mișcă și scot sunete. Unii pot fi și călăriți. Fix lângă acest parc, este o zonă cu locuri de joacă gonflabile, trambuline, mașinute electrice. Luca a fost mega încântat.

dinozauri lacul fundeni

Parc cu dinozauri în Hațeg

Dinosaur World Transylvania (DC79, Sibișel) este un parc cu mulți dinozauri, zone cu hamace, restaurant, locuri de joacă pentru copii, zone cu activități diverse, etc. Încă se dezvoltă. Are și magazin cu suveniruri. Ne-a plăcut mult.

Restaurant cu dinozauri și loc de joacă în Mamaia-Năvodari

La Scoica Land (Bulevardul Mamaia Nord 34, Mamaia-Sat) – are terasă, loc de joacă pentru copii, dinozauri 😀 și mâncare bună.

la scoica mamaia restaurant child friendly dinozauri

Parc cu dinozauri la Neptun

Jurasica Neptun (Strada Plopilor 3, Neptun) este un parc cu dinozauri. Lângă el este și un parc de aventură și locuri de joacă pentru copii, are un mic restaurant, dar atenție – intrările sunt diferite și se plătesc separat.

Parcul cu dinozauri din Râșnov

Dino Parc (Strada Cetății, Râșnov) este foarte mare, cu mulți dinozauri, locuri de joacă, o mică zonă de unde poți cumpăra ceva de mâncare, suveniruri, cinema, este un parc cu dinozauri de vis. Iar glumițele de pe panouri, de lângă dinozauri, mi se pare geniale. În funcție de ziua săptămânii, este deschis de la 10 AM până la 6-7 PM.

parcul cu dinozauri rasnov program

Voi actualiza articolul pe măsură ce găsim noi locuri și parcuri cu dinozauri din România. Desigur, dacă îmi dai de știre că ai vizitat un loc cu dinozauri pe care eu nu l-am menționat și îmi spui 2-3 cuvinte despre el, îl adaug pe listă. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge