craciun 2022

Ce se mai caută de Crăciun în 2022

Ai început să te pregătești de Crăciun? Mă uitam ce am scris anii trecuți pe subiectul ăsta și am găsit 10 urări de Crăciun. Zâmbesc maxim în momentul ăsta, tocmai am realizat că închei un capitol în carieră și încep unul nou, chiar cu șefa mișto de care scriam în 2018 și cum le doream tuturor să aibă. Am mai scris și despre colindat, că nu se face chiar așa, toată luna decembrie. Adică, nu este ca Black Friday la români, de două ori pe an (o dată vara și apoi jumătate din luna noiembrie), când de fapt în State este o singură zi, în a 4-a vineri din luna noiembrie, mă rog, după Ziua Recunoștinței și dă startul cumpărăturilor de Crăciun.

M-am uitat puțin pe trenduri să văd ce mai caută lumea în perioada asta, legat de Crăciun:

Față de masă de Crăciun

Există două tipuri de oameni: 1. cei ca mine, care poartă ciorapii și pe față și pe dos (mă rog, era alt articol vestimentar, dar înțelegi tu, cei care au una, maxim două fețe de masă și le folosesc și de Paște și de Crăciun și de orice altă sărbătoare). 2. oamenii care cumpără anual lucruri noi specifice anumitor sărbători, oameni care se dau peste cap să fie bine, să fie frumos, fac din sărbătorile astea o artă a aranjării mesei de Crăciun și a pregătirii meniului, asigurând invitaților inclusiv triferment sau dicarbocalm. Bine, pentru digestie mai sunt și alte soluții cel puțin la fel de bune, care nu își fac reclamă la TV. Un produs de calitate și de ultimă generație nu are nevoie de reclamă, știi ce zic? Când îmi comand produse online, mă uit mai întâi să văd în ce condiții am livrare gratuită. Apoi încep să adaug produse în coș. De exemplu, la ultima comandă m-am aprovizionat cu vitaminele C și D pentru imunitate, pe lângă alte suplimente de care aveam nevoie.

Revenind la fețe de masă de Crăciun eu rămân la aia a mea roșie, uni, rezistentă la apă, că noi suntem tare neîndemânatici și este mai bine așa. De Paște o întorc pe dos 😀

Unghii de Crăciun

Orice doamnă sau domnișoară se pregătește de Crăciun cu o manichiură impecabilă, poate de-asta și bubuie Google de căutări pe tema asta. Poate că nu îmi iau o față de masă nouă, dar merit o ojă nouă de Crăciun.

Am găsit un tutorial cu o idee super drăguță:

Șosete de Crăciun

Măi, eu iubesc șosetele haioase. Nu prea fac cadou șosete pentru că de obicei ofer cadouri personalizate, dar primesc șosete și mereu sunt încântată de ele. Pentru cei care totuși fac cadouri șosete, ar trebui să aleagă unele din lână, pentru că se anunță o iarnă grea din punct de vedere al încălzirii locuinței. Modelele haioase sunt mișto, dar puțin spirit practic nu ar strica în perioada următoare.

Târguri de Crăciun 2022

Eeei, asta pot să înțeleg de ce se caută. Și eu de-abia aștept să merg la târguri de Crăciun. Și după o căutare pe Google, am găsit următoarele informații:

Târg de Crăciun 2022 în Brașov

În Piața Sfatului se anunță o grămadă de surprize pentru copii de Crăciun. Târgul se deschide pe 1 decembrie. Atelierele pentru copii vor fi gratuite în perioada școlii.

Târg de Crăciun 2022 în București

La Opera Comică pentru copii este organizat târgul Poveste de Crăciun. Intrarea este gratuită, la fel ca la târgurile de mai jos. Sunt căsuțe cu ateliere pentru copii, patinoar, carusel, etc.

În parcul Drumul Taberei s-a anunțat un târg de Crăciun: „West Side Christmas Market”. Accesul este gratuit. Pagina oficială unde se anunță programul și diverse informații faine este aici. Sunt multe lucruri drăguţe: carusel, patinoar, căsuțe cu bunătăți și cadouri, etc.

În Piața Constituției se deschide încă un târg de Crăciun. Programul artistic se găsește aici.

Târg de Crăciun 2022 în judeţul Cluj

Târg de Crăciun în Cluj-Napoca: De pe 18 noiembrie se anunță târg de Crăciun la Cluj, în Piața Unirii. Programul târgului este disponibil aici.

Târg de Crăciun în Florești: este în parcul Poligon. Printre atracții se numără un patinoar, carusel, alte atracții pentru copii, un pavilion cu băuturi calde și diverse bunătăți specifice, etc.

Târg de Crăciun 2022 la Constanța

În parcul Oleg Danovski am citit că se deschide târg de Crăciun de la sfârșitul lunii noiembrie.

Târg de Crăciun 2022 la Craiova

Craiova a furat startul. Pare să aibă un târg de Crăciun mare-mare, se desfășoară în piețele Frații Buzești, Mihai Viteazul, Doljana, Shakespeare și Parcul Mitropoliei. Vizitatorii vor găsi un patinoar, roată panoramică, trenuleț, ateliere, etc. Există şi o hartă pe care am găsit-o pe site-ul primăriei. Aglomerat, dar frumos, merită vizitat acest târg.

Târg de Crăciun 2022 la Oradea

Unde să fie târgul de Crăciun din Oradea dacă nu în Piața Unirii. Începând cu 2 decembrie. #ChristmasMagic promite luminițe fermecate, căsuțe cu bunătăți, cadouri, etc.

Târg de Crăciun 2022 în Sibiu

Și Sibiul a furat startul. În Piața Mare deja se poate merge la târgul de Crăciun. Ceva de speriat, deja mă gândesc când să dau o fugă.

Târg de Crăciun 2022 în Timișoara

De la 1 decembrie se anunță târg de Crăciun în Piața Victoriei nr. 1. S-au ales comercianții, s-a răspuns și la contestații din ce am văzut pe Facebook :)) Deci totul e (re)ales cu atenție acolo, sigur va fi fain.

Dacă mai știi și de alte târguri de Crăciun sau ai informații actualizate despre astea pe care le-am prezentat, dă-mi de știre și fac update 🙂

2 thoughts to “Ce se mai caută de Crăciun în 2022”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge