evenimente pentru tatici

Avantajele participării la evenimentele pentru tătici Modern Dad’s Challenges

Modern Dad’s Challenges este un eveniment gratuit dedicat taților. Iar în ediţia de pe 28 februarie se va discuta despre sport, mișcare și importanța unui stil de viață sănătos pentru întreaga familie. Tăticii ar trebui să se grăbească să prindă un loc și să se înscrie aici. Îți prezint în continuare avantajele pe care le ai dacă participi la conferință, agenda evenimentului, parteneri, organizator.

Ce sunt evenimentele Modern Dad’s Challenges

Evenimentele Modern Dad’s Challenges sunt organizate de agenția Creative Energy Corner. Dedicat părinților moderni, acest proiect are ca obiectiv să dezvolte comunitatea taților, să ofere suport și să dezbată cele mai populare subiecte în materie de parenting. Networking-ul și socializarea din offline pot continua și online, în grupul privat de Facebook Modern Dads.

Avantajele participării la aceste evenimente pentru tătici

Presupunând că subiectele despre importanța mișcării în natură, beneficiile sportului și momentul practic de acordare a primului ajutor nu te-au convins încă să te înscrii, ei bine, află că mai ai și alte beneficii: sunt planificate momente interactive, surprize și poți afla cu ce se confruntă alți tați, din sesiunile de Q&A și de networking. Îți vei confirma unele teorii și vei afla lucruri noi. Ca să nu mai zic că iei o pauză de la „părințeala” efectivă și nu mai auzi de 10.000 de ori „tati, tati, tati, tata, tata, tăticule, hei!”. Şi acum să vedem agenda evenimentului şi ce se va discuta:

Subiecte de discuţie la Modern Dad’s Challenges

„Adunarea” se face pe 28 februarie 2023 începând cu ora 18.30, la Hotel Internațional București (adresa: strada Căuzași nr.27). În mare, se va discuta despre momentele petrecute împreună, conectându-se întreaga familie, sportul în natură și beneficiile tuturor. În detaliu, se vor puncta următoarele: cum se pregătesc și se motivează copiii pentru drumeții în natură; jocuri și activități pe afară pentru conectarea copil-părinte; despre tabere active pentru copii: alimentație, organizarea bagajului, echipamente, pregătirea emoțională și fizică; educația franceză și beneficiile aduse de sport în perioada școlară; modalități de prim ajutor în diverse situații.

Vlad Chiciudean (Ghid montan și de turism) va vorbi despre joaca și mișcarea în natură. Tot el este creatorul conceptului „Tați și Fii”. Organizează ture în natură pentru părinți și copii.

David Héraud, Director EFI București, va vorbi despre beneficiile sportului pentru buna dezvoltare a copiilor și va prezenta un studiu de caz: care-i treaba cu educația franceză.

Dan Chitila, fondator Outdoor activities in Romania și tătic la rândul lui va vorbi despre aventurile în natură și taberele active pentru copii.

Un alt lucru atractiv la eveniment este momentul de prim ajutor susținut de formatorul de eroi la Miculerou.ro: Loredana Neghina.

Află de la specialiști care sunt beneficiile participării la activități în aer liber pentru copii

Modern Dad’s Challenges ne informează că există studii care demonstrează că sportul și activitatea fizică au un rol foarte important în dezvoltarea copiilor. Îi ajută să se dezvolte emoțional și social, pe lângă faptul că îi încurajează să trăiască sănătos. Este o provocare pentru părinți, din moment ce ăștia mici stau tot mai mult în fața ecranelor, ceea ce evident că are un efect negativ asupra bunăstării lor. Deci cum îi putem convinge să facă mai mult sport, cum îi atragem să petreacă mai mult timp în aer liber? Fix asta vor afla tăticii la eveniment!

Parteneri media ai evenimentului Modern Dad’s Challenges

În afară de Merit o poveste, evenimentul mai are următorii parteneri media: Gokid.ro, Revista Psychologies, Spotmedia.ro, Parenting în era digitală, Părinți pe sârmă & Grup privat, Laurafrunza.com, Ivonarustem.com, Alexisme.ro, Unsoideblog.ro, Mamaluivladimir.ro, Solonaria.ro, Super-mami.ro, Makeupswan.net, Mame cu poftă de viață, Copilarieinoglinda.ro, Teatrul Ion Creangă, Opera Comică prentu Copii.

Parteneri educaționali: Mommy HAI App, Didactica Publishing House, Atelierele Tamarei.

Parteneri Silver: DR WITT Plus || Complice.ro.

Parteneri Premium: EFI Bucarest || Danonino

Am mai povestit despre alte evenimente din seria Modern Dad’s Challenges aici. Sper să participe cât mai mulți tătici, merită!

One thought to “Avantajele participării la evenimentele pentru tătici Modern Dad’s Challenges”

  1. Participand la Modern Dad’s Challenges vei putea afla la ce trebuie sa fii foarte atent cand iesi in tabara cu copii,ce culturi si obiceiuri trebuie sa stii sau ce si cum mananci in varful muntelui.

    Cu aceasta ocazie, indeman pe toti taticii moderni sa prinda un loc pe lista de participanti si sa se alature evenimentului Modern Dad’s Challenges. Este cel mai bun prilej sa inveti lucruri noi, sa te conectezi cu alti parinti si sa creezi amintiri de neuitat pentru intreaga familie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge