concurs cadou personalizat

Concurs: câștigă un cadou personalizat

Vrei un cadou personalizat pentru tine sau cineva drag? Câştigătorul poate alege ce vrea să îi facă Cadouri cu Bucurie: un tricou personalizat sau un tablou personalizat (40×40 cm). Câştigătorul se alege prin tragere la sorți, folosind Random.org. Este foarte uşor să participi, îţi ia vreun minut, de când termini de citit regulile concursului, prezentate mai jos. În primul şi în primul rând, dacă participi la concurs, eşti de acord cu procesarea datelor personale pentru mecanismul de selecţie a câştigătorului; dacă nu vrei să îţi fie procesate datele (nume de utilizator pe Facebook, adresa), nu participa.

Regulamentul concursului

1. Responsabil cu prestarea serviciului

Cadouri cu Bucurie este singurul responsabil pentru prestarea serviciului.

Prin acest concurs participanţii sunt încurajaţi să îşi exprime opinia despre cadourile personalizate.

2. Durata concursului

Concursul se desfăşoară în perioada 11-14 mai 2023.

3. Drept de participare

Poate participa orice persoană care doreşte să câştige un tricou personalizat sau un tablou personalizat 40×40 cm într-o locaţie din Bucureşti sau județele Ilfov, Dâmbovița, Argeș, Galați, Gorj.

4. Mecanismul concursului

Participanţii trebuie să dea like paginii Cadouri cu Bucurie, să dea tag unui prieten la postarea de mai jos şi să menționeze ce ar vrea să câștige – tricou sau tablou.

5. Desemnarea câştigătorului şi înmânarea premiului

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți pe15 mai 2023 prin Random.org, iar Merit o Poveste va livra premiul. Premiul va fi relizat în termen de 2 săptâmâni de la extragerea câștigătorului și primirea cerințelor de personalizare.

Later edit:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge