Modern Family Challenges

Descoperă secretele parentingului modern la Modern Family Challenges

Am avut ședință la școala lui Luca și directoarea ne-a sugerat (printre altele) să lăsăm mobilele deoparte și să răspundem celor care ne sună pe telefonul fix, să petrecem timp cu copiii. Cu ultima parte sunt de acord, dar telefon fix?! Serios?!

Nici bunica de 85 de ani, care stă la țară, într-un sat dispersat din Argeș, nu mai are fix!!!!! Moment în care mi-am dat seama cât de important este să fii ancorat în realitate, pentru o bună educație a copiilor, care ține pasul cu tentațiile care îi înconjoară. Și am hotărât să particip, că tot este gratuit și super interesant, pe 3 octombrie la Modern Family Challenges. Evenimentul are loc la Hotel Marshal Garden, de la 6 PM.

Una dintre temele abordate în cadrul Modern Family Challenges este găsirea echilibrului între libertate și limite în educația copiilor. Participanții vor afla cum să încurajeze libertatea și încrederea în copiii lor, în același timp stabilind limite și transmitând valori morale esențiale.

O altă temă interesantă este cea a moralității. Pe acest subiect va vorbi Liliana Hadji, psiholog, fondator Gritty Education. Câteva idei ale ei:

Sunt părinte și asta vine la pachet cu a-i transmite copilului meu un model moral. Pentru a fi consistent e necesar ca, mai întâi, să-mi fie clare câteva principii sau datorii morale și să am un angajament față de ele. Apoi, firește, trebuie să le respect, adică să mă comport în armonie cu ceea ce afirm că ar fi valoros pentru mine. În cadrul acestui panel, te voi provoca să crești claritatea față de cine ești din punct de vedere moral.

Eu am mari probleme cu spatele. Am neglijat o parte din viață postura corectă, sportul, plus că a intervenit și partea genetică (tata are probleme cu spatele, bunicul purta brâu, vărul tătălui are probleme cu spatele, ce s-o mai lungesc, o parte din neam are probleme cu coloana). Așa că un alt subiect care mă interesează este despre postura copilului la joacă, în bancă, la masă. Tania Ghinea, Kinetoterapeut prinicipal va povesti la Modern Family Challenges.

Iar la Family Talks se va vorbi despre roluri în familie și organizare. Diana Mihăilă, Master Professional Organizer / Idei Organizare este de părere că:

Organizarea este simplă, creativă, intuitivă, iar în copilărie ea echivalează cu identificarea și cu aducerea obiectelor, nu neapărat și cu punerea la loc. În timp însă, un părinte organizat, va avea un copil organizat!

Conferința Modern Family Challenges oferă un cadru unic de a explora noile tendințe și provocări ale parentingului modern. Participanții vor avea oportunitatea să se conecteze cu alți părinți, să împărtășească experiențe și să învețe din exemple de succes. Mă bucur ca fac parte din această comunitate de părinți moderni, unde găsesc sprijin, înțelegere și inspirație.

De-abia aștept să merg la Modern Family Challenges, sper să ne vedem acolo. Prinde un loc gratuit, înscrie-te aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge