Conferinta Modern Dad’s Challenges: Motivatia si mentalitatea copilului in contextual e-learning

Conferință gratuită pentru tătici: o nouă ediție Modern Dad’s Challenges

Pe 8 nov., de la ora 18.00, are loc o nouă ediție gratuită pentru tătici din seria de evenimente Modern Dad’s Challenges. Conferința este organizată în București, la Hotel Internațional. Se va vorbi despre Motivația și mentalitatea copilului în contextul e-learning. Dă-mi voie să îți explic de ce este în interesul copilului să aibă un tătic modern, care să știe cum să îl motiveze și să îi dezvolte mentalitatea în era e-learning-ului.

Consecințe negative pentru copii în contextul e-learning

Știai că există consecințe negative atunci când copiii nu au o susținere adecvată sau o pregătire mentală pentru a face față schimbărilor rapide și cerințelor digitale? Lipsa de competențe digitale și de adaptabilitate poate afecta performanța școlară, motivația și satisfacția copiilor în procesul de învățare online.

De asemenea, absența unei pregătiri adecvate sau a unei mentalități progresiste poate duce la dificultăți în adaptarea la noile tehnologii și la dezvoltarea abilităților necesare pentru a face față provocărilor digitale. Copiii pot fi expuși la riscul de a fi depășiți de noile tehnologii și de a nu putea beneficia pe deplin de oportunitățile oferite de e-learning.

De aceea este important ca tații să fie la curent cu această provocare modernă a copiilor. Alina-Cristiana Dumitrache este doctor în științele educației, fondator și director al Liceului Româno-Finlandez. Ea va vorbi la Modern Dad’s Challenges de la ora 18.30 despre cum să fie crescuți copiii pentru a deveni competenți într-un viitor digital.

Ce se întâmplă dacă nu li se vorbește copiilor despre bani

Lipsa unei educații financiare poate duce la o înțelegere limitată a valorii banilor și a gestionării lor adecvate. Copiii care nu sunt învățați despre bani pot dezvolta obiceiuri financiare nesănătoase și pot avea dificultăți în gestionarea resurselor financiare în viitor. Acești copii pot fi mai susceptibili la comportamente de consum impulsiv și pot dezvolta o atitudine negativă față de gestionarea banilor.

Copiii care nu înțeleg importanța banilor și nu au abilități de gestionare financiară pot avea dificultăți în colaborarea cu alți copii în activități care implică bani, cum ar fi economisirea pentru un obiectiv comun sau înțelegerea conceptului de împrumut și rambursare.

Pentru a evita aceste consecințe negative, este important ca tații să înceapă să discute cu copiii despre bani. Dar cum? Cătălin Isbase, profesor la Școala de Bani, va vorbi la Modern Dad’s Challenges de la ora 19.20 despre comunicarea cu copiii în legătură cu banii.

Alte discuții și surprize pentru tați la Modern Dad’s Challenges din 8 nov.

Pe agenda conferinței sunt și alte subiecte atractive, surprize, sesiuni de networking pentru tați, etc. De la 20.30 va povesti și Andrei Dunuta, fondator Arta de a NU vinde, discuție moderată de Alex Aninosanu. Gazda evenimentelui, agenția Creative Energy Corner, a pregătit multe evenimente speciale pentru tați. Participarea este gratuită, dar locurile limitate. Tăticii trebuie să se înregistreze aici.

Sofia Frunză, inițiator comunitate & The Mom Behind Modern Dads, afirma:

Implicarea tatălui în educația copilului este relevantă în fiecare etapă din dezvoltarea copilului, așadar invităm tații să dedice o seară, câteva ore, pentru informarea lor și să beneficieze de experiențele pe care le-am pregătit împreună cu partenerii noștri, cât și multitudinea de informații pe care le vor afla de la specialiștii invitați.

Sper că tăticii nu se fac că dorm și își iau în serios rolul de supereroi financiari. Conferința despre motivația și mentalitatea copiilor în contextul e-learningului este cel mai ușor mod de a se informa și de a se simți bine în compania altor tați, care cel mai probabil trec prin aceleași provocări cu copiii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge