Zilele Biz 2023

București: Festivalul Zilele Biz 2023 pentru antreprenori și specialiști marketing, CSR, sustenabilitate

De-abia aștept să merg la festivalul de business Zilele Biz, cel mai important eveniment B2B care va avea loc la București în perioada 20-24 noiembrie 2023. Voi avea oportunitatea unică de a învăța direct de la experți în antreprenoriat, inovație, management, media & marketing și sustenabilitate. Cu 75 speakeri de top, acest eveniment este ca un meniu delicios de cunoștințe și inspirație.

Festivalul Zilele Biz oferă inspirație din experiențele altor profesioniști

Festivalul de business Zilele Biz va avea loc la Biavati Events din București. Mesajul Zilele Biz 2023 e clar: „Fără valori, inteligența e doar articială. Mai ales în business”. Cum ar veni, dacă valoarea este zero, inteligența este doar un emoticon. Zilele Biz promit 5 zile pline de oportunități și sute de șanse pentru networking cu oameni care pot inspira, ajuta și motiva.

Programul celor 5 zile este mai plin decât un coș de cumpărături în ziua reducerilor, iar informațiile complete pentru înscrierea la Zilele Biz sunt disponibile pe site-ul zilelebiz.ro.

Ziua Biz 1: 20 noiembrie 2023 de la ora 10.00, Ziua Antreprenorilor

Într-o premieră absolută, Imperiul Leilor face o mutare de senzație de la televizor pe scena Zilele Biz. Dr. Wargha Enayati, Mircea Căpățînă, Felix Pătrășcanu și Cristina Bâtlan, cei mai de succes lideri de business din România, vin să inspire și să susțină idei și afaceri în căutare de finanțare. Au fler, experiență, răbdare și, nu în ultimul rând, mulți bani de investit, dar doar în afacerea care le face cu ochiul.

Și asta nu e tot! Pe lângă acești magnifici lideri, în lista speakerilor zilei se mai numără Sebastian Burduja, Ministrul Energiei, Corneliu Bodea, CEO-ul de la Adrem, Ömer Tetik, CEO-ul de la Banca Transilvania și Iulian Stanciu, Președintele Executiv de la eMAG. Și nu uităm de Camelia Șucu, Co-Fondatoarea de la ClassIN & Natuzzi Romania. Echipa asta este ca o armată de supereroi gata să dea startul la afaceri și să facă business-ul să tremure!

Ziua Biz 2: 21 noiembrie 2023, Ziua Inovației

În a doua zi a festivalului, discuțiile vor fi pline de inovație și multe fațete, ca un diamant cu multe laturi. Companiile investesc din ce în ce mai mult în cercetare și dezvoltare pentru a-și îmbunătăți performanța, pentru a oferi ceva nou consumatorilor și partenerilor sau pentru a face viața angajaților mai faină.

Lecțiile învățate în această zi vor fi un avantaj unic pentru companiile care știu să profite de tendințe, să crească și să reinvestească în afacerea lor.

Ziua Inovației aduce pe scenă niște „supereroi” ca Emmet King de la D3 Cyber & Transylvania Angels Network și Telios Care, Gabriela Stănică de la Carrefour România, Călin Clej de la HONOR, Valentin Popoviciu de la Digi | RCS&RDS, Alexandru Radu de la ARGGO, Emma Zeicescu de la Philip Morris România, Alin Dobra de la Bunnyshell, Liviu Drăgan de la Druid, Elisabeta Moraru de la Google România-Ungaria-Moldova, Marius Istrate, Președinte la TechAngels, Cătălin Butnariu de la RGDA și Mih Lovin, Fondatorul de la SQUAD Influencers.

Cu acești invitați de top, sigur va fi o zi plină de idei inovatoare și surprize!

Ziua Biz 3: 22 noiembrie 2023, Ziua Managementului

A treia zi a maratonului de business va fi plină energie, explorând trendurile în leadership și metode noi în cadrul unor discuții antrenante. Scopul este de a găsi soluții creative la provocările momentului.

La Zilele Biz, antreprenori, top manageri, regizori și chiar sportivi de performanță vor împărtăși cum putem să creăm obiceiuri care să ne apropie de obiectivele pe termen lung. Și nu doar atât, vom afla cum un mindset „programat” pentru succes ne poate ajuta să ne atingem visurile atât pe plan profesional, cât și personal.

Ziua de Management ne aduce pe scenă niște personaje de top, ca Tudor Manea de la eMAG, Daniel Mischie de la City Grill, Alexandra Peligrad de la Smartree, Laura Țeposu de la Libris, Radu Savopol de la 5 to go, Mihaela Stroe, antreprenor, sociolog și profiler, Claudia Militello de la Sciccheria, Tudor Furir de la Pernod Ricard, Călin Matei de la Groupama și Magor Csibi, Trainerul de serviciu.

Cu acești invitați de seamă, ziua de Management promite să fie plină de învățături inspiraționale!

Ziua Biz 4: 23 noiembrie 2023, Ziua Profesioniștilor din Media și Marketing

Eiii, asta este de departe preferata mea. Cele mai cunoscute nume ale industriei de publicitate vor dezvălui detalii din culisele celor mai puternice campanii de anul acesta, cu suișuri și coborâșuri, schimbări de strategie, provocări și lecții învățate. Vor dezvălui, de asemenea, cum va arăta o campanie reușită în 2024.

Deschizând ziua într-un stil spectaculos, avem niște vorbitori de seamă ca Cabral Ibacka, Andreea Raicu, Adrian Despot și Bogdan Țurcanu, Head of Marketing la PRO TV.

Sesiunile ulterioare vor fi pline de surprize, avându-i ca vorbitori pe Tiberiu Mercurian de la Alpha Bank Romania & Cultural Entrepreneur, Călin Clej de la HONOR România și Bulgaria, Andrei Dunuță de la „Arta de a NU vinde” & SPEAKINGS, Mihai Dobrovolschi de la Guerilla, Valentin Suciu de la Jam Session, Claudiu Dobriță de la The New, Dan Șendroiu de la Friends TBWA, Claudia Chirilescu de la Spoon, Mihai Gongu de la Cheil Worldwide & Member of the Cheil Global Creative Council, Miruna Dumitrescu de la Publicis, Cosmin Baba de la Oxygen, Mihai Fetcu de la Cohn & Jansen și Roxana Niță, Executive Creative Director la DDB România.

Cu acești speakeri de excepție, ziua dedicată Media & Marketing promite să fie plină de informații care încurajează la crearea unor campanii de poveste.

Ziua Biz 5: 24 noiembrie 2023, Ziua de Sustenabilitate și CSR

Economiile vulnerabile sau cele aflate într-o perioadă de redresare adaugă tot mai multe provocări la lista deja lungă de crize cu care ne confruntăm. Dar hai să privim partea plină a paharului: în acest moment, este evident că brandurile pot fi adevărate forțe motrice! Și ghici ce? Inovația sustenabilă și preocuparea pentru a avea un impact benefic asupra comunităților îi deosebesc pe liderii de business responsabili de ceilalți.

La Zilele Biz, în cadrul zilei dedicate Sustenabilității, participanții vor avea parte de prezentări de la vorbitori care reprezintă companii-model de bune practici și care oferă inspirație pentru profesioniștii din diverse domenii. Va fi ca un foc de artificii al ideilor! Iată câțiva dintre acești vorbitori de top: Alexandra Diniță de la Global ESG Monitor, Simona Panait de la Samsung Electronics România și Bulgaria, Anca Ungureanu de la UniCredit Bank România, Ramona Dumitru de la Veolia România, Ovidiu Ana de la Fundația Orange și Teodora Mărăcineanu de la Electrolux.

Cu acești invitați plini de inspirație și idei inovatoare, ziua dedicată Sustenabilității promite să fie plină de energie pozitivă!

Sunt de părere că nu ar trebui să ne lăsăm prizonieri în rutina zilnică, ci să ne îndreptăm spre acest eveniment promițător! Sper să ne vedem acolo și să facem schimb de idei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge