parinti din brasov

Eveniment pentru părinții din Brașov în noiembrie 2023: Modern Family Challenges

Pe 21 noiembrie 2023 are loc în Brașov un eveniment gratuit pentru părinți: Modern Family Challenges. Comunitatea părinților brașoveni este așteptată la 𝗖𝗼𝗿𝗲𝘀𝗶 𝗕𝘂𝘀𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀 𝗖𝗮𝗺𝗽𝘂𝘀, Sala IAR 80, începând cu ora 18.00. O seară în compania specialiștilor în psihologie și ai unor experți în parenting poate fi considerată o investiție în dezvoltarea părinților, cu impact pe termen lung în dezvoltarea copiilor.

Părinții vor descoperi cele mai bune metode de a crește un copil echilibrat și fericit, într-un mediu prietenos, plin de energie pozitivă.

Copiii sunt ca niște bureței care trebuie umpluți cu încredere și iubire de sine. Ei rețin tot ce aud și ce văd. De aceea este important să știm cum să le descoperim nevoile și cum să îi motivăm.

Bineînțeles că parentingul este ca o aventură, o poveste de viață în care simțim fiecare moment, dar să fim sinceri, sunt și multe lucruri pe care nu le știm. Așa că părinții din Brașov sunt invitați să participe la eveniment, să se informeze, să își înțeleagă mai bine rolul și să se „echipeze” cu super-puteri pentru a fi prezenţi, iubitori și susținători pentru micuții lor! Vor descoperi împreună cu specialiștii prezenți la Modern Family Challenges cum experiențele din primii ani de viață le influențează copiilor viața de adulți și cum să se transforme timpul și tehnologia în aliați de nădejde! Se vor aborda și subiecte despre educație financiară.

Evenimentul este gratuit, dar locurile trebuie rezervate completând formularul de aici. Modern Family Challenges este mai mult decât o simplă sesiune de informare! Vor fi și momente practice care îi vor face pe părinți să se simtă ca niște adevărați experți în parenting (sau cel puțin să se simtă mai încrezători în abilitățile lor). Sunt pregătite multe surprize, iar brandurile partenere sunt pregătite să interacționeze cu participanții și să le prezinte noutăți.

Deci, dragi părinți din Brașov, înscrieți-vă la Modern Family Challenges și pregătiți-vă să fiți învăluiți într-un val de informații utile și să vă distrați în același timp.

Programul evenimentului pentru părinții din Brașov: Modern Family Challenges, 21 noiembrie 2023

18:00 – 18:30: Registration & networking
18:30 – 19:10: Impactul meu ca părinte în educația timpurie a copilului. De la stiluri de parenting, la formarea personalității copilului, Gabriela Maalouf, Psiholog
19:10 – 19:40: 𝗖𝗲 𝗹𝗲 𝘀𝗽𝘂𝗻𝗲𝗺 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗯𝗮𝗻𝗶?
19:40 – 20: 00: Networking & brand interaction
20:00 – 20:45: Secretele Neuroștiinței Parentingului: Cum cultivăm un mediu sănătos pentru dezvoltarea mintală a copiilor noștri, Dr. Psih. Drd Costin Dămășaru – Fondator și CEO Veruvis & Veruvis Kids
20:45 – 21:15: FAMILY TALKS: Cum să-ți faci din timp și tehnologie aliați de nădejde atunci când ești părinte? Ștefana Rondack, Co-fondator Aplicație Mommy HAI & Cristina Ipate-Toma, Redactor-Sef editura Ars Libri & Consilier Școlar
21:15 – 21:30: Tombola & networking
MODERATOR: Sofia Frunză, Inițiator Modern Family România & The Mom Behind Modern Dads

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge