Modern Dad’s Challenges 2024: seria de evenimente din București continuă

De când sunt abonată la newslettere cu evenimente în București pentru părinți și activități pentru copii, am un nou scop în viață: să-mi multiplic familia ca să mergem la toate evenimentele educative și distractive din oraș, dar am obținut doar o armată de clone ale mele. Sunt într-o perpetuă dezbatere cu mine însămi: mergem la teatru, ba mergem la târg. Mergem la conferință! În curând se organizează o nouă conferință pentru tații moderni, mai exact.

Pe 28 februarie 2024, de la ora 18.00, are loc un nou eveniment gratuit pentru tații din București: Conferința Modern Dad’s Challenges, despre Project Management în Parenting  și relaționarea cu copilul. Este un eveniment al cărui scop este abordarea provocărilor cu care se confruntă părinții moderni în gestionarea proiectelor de parenting și în relaționarea cu copiii lor. Această conferință oferă o oportunitate pentru tați de a explora împreună cu specialiști subiecte precum organizarea familiei, programarea activităților copiilor, calendarul familiei și dezvoltarea copiilor, cu accent pe competențele și abilitățile acestora.

Este important să abordăm acest subiect deoarece rolul taților în creșterea și educarea copiilor este esențial pentru dezvoltarea lor armonioasă și fericită. Părinții moderni se confruntă cu numeroase provocări în gestionarea timpului, organizarea activităților și relaționarea cu copiii lor. Prin participarea la această conferință, tații pot obține informații și sfaturi valoroase de la specialiști în domeniu, pot împărtăși experiențe și pot învăța strategii eficiente pentru a-și îmbunătăți abilitățile de management al proiectelor în parenting și relaționare cu copilul. Accesul este gratuit în baza înregistrării folosind formularul de aici. Aceste evenimente gratuite pentru tații din București au loc doar de 2 ori pe an, deci eu nu aș rata nicio ediție, dacă aș fi în locul lor.

Programul ediției Project Management în Parenting și relaționarea cu copilul, eveniment gratuit în București

Predicții pentru 2024: Cum fac părinții project management în creșterea copilului? Ei bine, având în vedere bombardamentul de informații și activități care se adună, gestionarea lor poate fi copleșitoare. Dar nu-i bai, avem sfaturi de organizare la Modern Dad’s Challenges. Hai miercuri 28 feb. la Hotel Internațional București, de la ora 18.00 aplaudăm și aflăm noi informații utile pentru dezvoltarea copiilor noștri, mai ales fetele în tehnologie și antreprenoriat! Programul este următorul:

  • Managementul proiectelor în parenting: Radu Popescu, Consultant, Consilier Parental și Project Manager, oferă soluții eficiente.
  • Susținerea fetelor în tehnologie și antreprenoriat: Maria Popescu, Program Manager Adfaber, evidențiază rolul crucial al părinților.
  • DAD Talks: Discuții captivante despre provocările și experiențele părinților moderni.

Șansa de a face fapte bune la acest eveniment din București

La această ediție a evenimentului gratuit Modern Dad’s Challenges, tații pot fi super eroi și pentru alți copii din medii dezavantajate: pot redirecționa 3,5% din impozitul pe venit către asociația Hope and Homes for Children!

Momente mult așteptate la conferința Modern Dad’s Challenges, eveniment gratuit pentru tătici

Cele mai așteptate momente din cadrul conferinței? Povestiri personale despre parenting, la sesiunea clasică de DAD Talks – povești la cald și cu impact! De la eveniment nu va lipsi tombola cu premii care va încuraja energia „tăticească”.

Evenimentul Modern Dad’s Challenges este organizat de agenția Creative Energy Corner, care prezintă la fiecare ediție noi provocări moderne pentru tați.
Conferința asta este cheia magică pentru tăticii care vor să devină adevărați „Project Managers” în parenting! Oferind strategii și conexiuni cu alți părinți, acest eveniment gratuit din București poate transforma haosul parental într-o experiență amuzantă și plină de succes. Nu rata ocazia de a participa și de a-ți îmbunătăți abilitățile de „manager” și relația cu copilul tău! Înscrie-te aici până nu se ocupă toate locurile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge