Dynamic Father’s Day

Ziua Tatălui: Relația tată-copil sărbătorită la Dynamic Father’s Day

Sper că ai prins loc gratuit la Dynamic Father’s Day, evenimentul organizat de comunitatea MODERN DADS și Liceul Româno-Finlandez. Într-o lume în continuă mișcare, în care timpul pare să ne scape printre degete, Ziua Tatălui reprezintă o oportunitate unică de a ne opri și a sărbători legăturile sacre dintre tați și copii. Iar Dynamic Father’s Day vine să îmbrățișeze această sărbătoare cu brațele deschise.

Pe 11 Mai, tații și copiii lor sunt invitați la o zi plină de energie, provocări sportive și momente de relaxare. Înscrierea se face aici: www.moderndads.ro/dynamic-fathers-day. De la curse cu mingi de ping-pong și alergări cu copii în spate, până la aruncări la coș și fotbal, evenimentul oferă o gamă variată de activități menite să trezească spiritul de competiție, dar și să întărească legăturile familiale.

📅 11 Mai 2024
📍 Liceul Româno-Finlandez: Str. Răsăritului, nr. 59, Sector 6

Sofia Frunza, inițiatoarea comunității de tați Moderndads.ro:

De Ziua Tatălui, este cu atât mai important să realizăm acțiuni care evidențiază și valorifică oamenii care vin în sprijinul noii generații de tați. O familie echilibrată înseamnă un parteneriat între mamă și tată, o completare reciprocă, o divizare a responsabilităților care derivă din acesta, iar proiectele care vin să normalizeze rolul de tată implicat și să sublinieze beneficiile pe care implicarea tatălui le are în familie, sunt lăudabile.”

Dincolo de competiții, Dynamic Father’s Day vine și cu momente de respiro, în care părinții și copiii pot savura împreună o pauză binemeritată, bucurându-se de o limonadă răcoritoare și gustări delicioase. Iar la Health & Relax Corner, participanții vor putea lua parte la sesiuni informative despre sănătate și bunăstare.

Alina Dumitrache, fondator al Liceului Româno-Finlandez:

„Rolul mamei în viața copilului e așteptat de copil, dar atunci când tatăl hotărăște să fie prezent, viața copilului este complet schimbată. Pentru că, la LRF cunoaștem o mulțime de povești de succes ale implicării taților în viața copilului, dorim sa creăm un spațiu de siguranță, în care tații și copiii să se întâlnească cu sens. Astfel că, vă invităm cu drag la Dynamic Father’s Day.”

Prin această experiență unică, MODERN DADS și Liceul Româno-Finlandez își propun să aducă în prim-plan importanța prezenței tatălui în viața copilului, încurajând o legătură puternică și sănătoasă între cele două generații. Vei fi prezent?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge